Home Foto en Video Foto en Video Pisa Foto en Video Ponsacco

Spazio16 Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Pisa Foto en Video Ponsacco

Spazio16 Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.000 €
vertalen

Spazio 16 Wedding is een team van fotografen en videografen die u een hoogwaardige, moderne en dynamische service garanderen, zodat u uw dag eindeloos kunt herbeleven zonder iets te verliezen. Je zult met zorg en aandacht worden begeleid, luisterend naar je smaak, ideeën en behoeften, want elk shot zal een uniek verhaal vertellen, zonder gelijke.

Een reportage die zal beginnen vanaf de voorbereidingen tot het einde van de receptie, waar ze zonder enige opdringerigheid momenten van emotie en grappige momenten zullen vastleggen. Alles zal over je praten omdat je het samen kunt bouwen: je smaak met hun professionaliteit!

De enige beperking voor service is de fantasie van de echtgenoten. Een bruiloft met afbeeldingen vertellen is de taak van de professionals van deze studio, maar ook hun authentieke plezier! Ga je trouwen in een ballon? Heb je een themahuwelijk? Heb je een ongebruikelijke locatie gekozen? Space 16 zal daar zijn.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Acconto alla firma del contratto, saldo alla consegna del materiale
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2004
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Spazio16 Wedding

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
marty.sposa
Door martina
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Raccomandatissimi! Buitengewone mensen, die de essentie van zulke belangrijke en intieme momenten begrijpen en je begeleiden zonder ooit opdringerig te zijn. De aanpak is ook uitstekend: ze ontvangen u op hun kantoor en leggen u de manier van werken uit, zodat zij alles over u en uw verwachtingen willen weten om beter te kunnen bereiken wat u wilt! Gefeliciteerd.

Misbruik rapporteren
davi.spo54
Door david
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het Spazio 16 Wedding-team is buitengewoon! Ze zijn altijd aan onze zijde geweest, maar op een afgelegen en discrete manier, met respect voor onze intimiteit ... ze hebben ons op ons gemak laten voelen. We raden ze zeker aan, want de genomen foto's zijn niet de voor de hand liggende en saaie foto's die meestal worden gezien, maar dynamische en zeer natuurlijke foto's, die worden gekenmerkt door de persoonlijkheid van de onderwerpen, vrij blijven om te bewegen en zich te uiten !!

Misbruik rapporteren
aly.sp44
Door alice
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldig vanaf de eerste ontmoeting tot de levering van het album! Ze wisten de diepste emoties te vangen van een zeer belangrijke dag uit de geschiedenis van een stel! Ze hebben bewezen echte professionals te zijn, serieus en betrouwbaar, van de grote mensheid. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen, want dankzij hun werk kunnen we ons huwelijk opnieuw beleven elke keer dat we het album doorbladeren!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 56038

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact