Home Weddingplanners Weddingplanners Cundinamarca Weddingplanners Bogotá

Stephanie Escalante Life EVENTS

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Weddingplanners Weddingplanners Cundinamarca Weddingplanners Bogotá

Stephanie Escalante Life EVENTS

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Bedrijfskenmerk: Profesionalismo, honestidad
vertalen

Stephanie Escalante Life EVENTS is een boetiekbedrijf voor bruiloften en evenementen dat gespecialiseerd is in het creëren van magische en gedenkwaardige momenten door de persoonlijkheid van de bruid en bruidegom te weerspiegelen en ideeën om te zetten in realiteit. We geven om aandacht voor elk detail, persoonlijke service en altijd vooroplopen in mode- en branchetrends. Dit maakt door ons geplande bruiloften en evenementen uniek.

Onze trots is het werken met de beste en meest vooraanstaande leveranciers in de branche, het bereiken van de gemoedsrust die de bruid en bruidegom verdienen gedurende het hele proces, evenals het onderhandelen over de beste prijzen die consistent zijn met het gestelde budget.

Stephanie Escalante Life EVENTS heeft haar hoofdkantoor in Bogotá en Cartagena, maar dekt evenementen overal in het land.

Dus als je droomt van een majestueuze bruiloft en niet weet waar te beginnen, niet genoeg tijd hebt of het gewoon in de handen van experts wilt laten, werkt Stephanie Escalante Life EVENTS met je samen om er de belangrijkste dag van te maken. je leven een realiteit, de Unie van twee mensen die van elkaar houden.

Stephanie heeft voorbereidingen voor bruiloften en evenementen van een van de beste instituten, zoals het Wedding Planning Institute of California.

Neem contact met ons op en ontdek onze planning, organisatie, productie, montageservices en al het uitgebreide advies dat we bieden voor uw grote dag.

Info@stephanieescalante.com

Cel: 3012348177

@stephyescalante

www.stephanieescalante.com

 

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Profesionalismo, honestidad
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
9
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Stephanie Escalante Life EVENTS

5.0
43 reviews
43 reviews
Professionaliteit
(43)
Prijs/kwaliteit
(42)
(1)
Aanrader?
(43)
lfmansur79
Door Justin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik was op een bestemmingshuwelijk in Cartagena, waar Stephanie de huwelijksplanner was. Wat een ongelooflijke bruiloft, ze is zo'n professional, elk detail was perfect gepland... en de decoratie... WOW. Ik ken de dj die op de bruiloft van mijn vriend speelde, hij werd overgevlogen vanuit NYC en is op evenementen over de hele wereld geweest. Hij vertelde me dat Stephanie en haar team de beste planners zijn waarmee hij heeft gewerkt. Zou Stephanie en haar team zeker aanbevelen voor bestemmingsbruiloften in Cartagena.

Misbruik rapporteren
blanco.juanita
Door Juanita
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Stephi is gewoon de beste Weddingplanner ter wereld! de waarheid mist zelfs geen half detail, zelfs niet het minste; Hij begeleidt het bruidspaar de hele dag tot het einde van het feest en begeleidt hen bij alles wat er moet gebeuren, hij heeft een geweldig team en de beste leveranciers die er zijn. De waarheid aanbevolen met gesloten ogen, we hadden nooit iemand beter kunnen huren, de gasten op onze bruiloft waren erg blij met haar, haar team, met het feest en de uitstekende organisatie, na onze bruiloft hadden ze alleen uitstekende opmerkingen over haar en haar team . Stephi wordt niet alleen een weddingplanner, maar iemand in de buurt, die luistert naar wat de bruid en bruidegom willen en het waarmaakt, serieus, het is ongelooflijk.

Misbruik rapporteren
cgomezb
Door Carolina
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Ze hebben ons echt verrast en onze verwachtingen overtroffen, we kunnen niet meer overtuigd en tevreden zijn dat we voor hen hebben gekozen, omdat ze zeer aangenaam werk hebben geleverd, we hebben genoten van het proces, zeer professioneel en onderscheidend van jou, dat was met de Lieverd, we voelen ons echt verbonden met mensen die dit meer met liefde deden dan voor een eenmalige klus. We waarderen ze enorm, mensen vertrokken erg blij en verrast met elk detail, het werk was meer dan volbracht. Allemaal uitstekende verkopers, eten, dj, decor, fotografie, dansers etc etc Stephy!!! Duizend excuses voor de late reactie, maar we hebben beetje bij beetje een inhaalslag gemaakt, aangezien we hier niet veel op elektronische apparaten vissen ahahaha we wilden je schrijven om je te bedanken voor het geweldige evenement dat ze hebben gedaan, ze hebben ons echt verrast en overtroffen verwachtingen, We konden niet meer overtuigd en tevreden zijn dat we voor hen hadden gekozen, omdat ze zeer aangenaam werk hebben geleverd, we hebben genoten van het proces, zeer professioneel en uw onderscheidend vermogen, dat was met de Lieverd, we voelen ons echt verbonden met mensen die dit meer met liefde deden dan voor een eenmalige klus. We waarderen ze enorm, mensen vertrokken erg blij en verrast met elk detail, het werk was meer dan volbracht. Allemaal uitstekende verkopers, eten, dj, decor, fotografie, dansers, enz.

meer dan aanbevolen!!!!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact