Stephanie Escalante Life EVENTS is een boutique bruilofts- en evenementenbedrijf dat is gespecialiseerd in het creëren van magische en memorabele momenten die de persoonlijkheid van het paar weerspiegelen en ideeën omzetten in realiteit. Wij geven aandacht aan elk detail, persoonlijke service en staan altijd in de voorhoede van mode- en industrietrends. Dit maakt bruiloften en evenementen door ons uniek gepland.

Onze trots is om samen te werken met de beste en meest vooraanstaande leveranciers in de industrie, de rust te bereiken die de bruid en bruidegom verdienen tijdens het hele proces, daarnaast om te onderhandelen voor de beste prijzen die volgens het vastgestelde budget verlopen.

Stephanie Escalante Life EVENTS heeft zijn hoofdkantoor in Bogotá, maar het dekt evenementen in Barranquilla, Cartagena, Santa Marta, Villavicencio, Cali en bestemmingsbruiloften in welk deel van het land dan ook.

Dus, als u droomt van een majestueuze bruiloft en niet weet waar u moet beginnen, niet over voldoende tijd beschikt of het gewoon in handen van experts wilt laten, Stephanie Escalante Life EVENTS werkt met u samen om de belangrijkste dag van uw leven werkelijkheid te maken. vereniging van twee mensen die van elkaar houden.

Stephanie heeft de voorbereiding op bruiloften en evenementen van een van de beste instituten zoals het Wedding Planning Institute of California.

Bezoek onze sociale netwerken en onze website via de knoppen aan de rechterkant

 

Bezoeker, laat een review achter over Stephanie Escalante Life EVENTS en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Stephanie Escalante Life EVENTS

5.0 41 reviews
Door Carolina
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Ze hebben ons echt verrast en onze verwachtingen overtroffen, we kunnen niet meer overtuigd en tevreden zijn dat we voor hen hebben gekozen, omdat ze zeer aangenaam werk hebben geleverd, we hebben genoten van het proces, zeer professioneel en onderscheidend van jou, dat was met de
Lieverd, we voelen ons echt verbonden met mensen die dit meer met liefde deden dan voor een eenmalige klus. We waarderen ze enorm, mensen vertrokken erg blij en verrast met elk detail, het werk was meer dan volbracht. Allemaal uitstekende verkopers, eten, dj, decor, fotografie, dansers etc etc Stephy!!! Duizend excuses voor de late reactie, maar we hebben beetje bij beetje een inhaalslag gemaakt, aangezien we hier niet veel op elektronische apparaten vissen ahahaha we wilden je schrijven om je te bedanken voor het geweldige evenement dat ze hebben gedaan, ze hebben ons echt verrast en overtroffen verwachtingen, We konden niet meer overtuigd en tevreden zijn dat we voor hen hadden gekozen, omdat ze zeer aangenaam werk hebben geleverd, we hebben genoten van het proces, zeer professioneel en uw onderscheidend vermogen, dat was met de
Lieverd, we voelen ons echt verbonden met mensen die dit meer met liefde deden dan voor een eenmalige klus. We waarderen ze enorm, mensen vertrokken erg blij en verrast met elk detail, het werk was meer dan volbracht. Allemaal uitstekende verkopers, eten, dj, decor, fotografie, dansers, enz.

meer dan aanbevolen!!!!

Misbruik rapporteren
Door Carolina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super aanrader!!!!!

Ik hield van het hele proces met Stephy en wat te zeggen over de trouwdag, alles bleek spectaculair. Mooi mens en professioneel. Ik zou haar zonder aarzeling opnieuw kiezen.
Zijn werk is onberispelijk, hij probeert hem te plezieren in alles wat je wilt. De aanbevelingen die hij me gaf, maakten mijn huwelijk uniek, met details die ik nog nooit eerder had gezien.
Stephy en haar team, de beste !!!!

Misbruik rapporteren
Door Laura
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik zou Stephy's service duizend keer aanbevelen. Onze trouwdag was een droom! Alles is gegaan zoals we het hadden verwacht en zoals we het wilden en nog beter.

Het hebben van zijn advies was van vitaal belang om verkeerde beslissingen te vermijden en geld te besparen. Evenzo geeft Stephy je gemoedsrust in tijden zoals het heden waarin gebeurtenissen vol onzekerheid en angst zijn.

Ik beveel haar ten zeerste aan, haar en haar team was de beste beslissing.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: