• Prijsklasse Luxueus

Bokeh Studio in Marseille, het is een vrouwelijke fotograaf die heeft genomen over de slogan van stof trouwreportages. Hier zijn geen houdingen afgesproken op de foto's, we houden van de beweging, de vreugde, de medeplichtigheid, de humor en het spel.

Haar benadering is geïnspireerd door fotojournalistiek gedurende de dag, dat wil zeggen dat het de dag van je bruiloft vertelt in foto's, de plaatsen waar je doorheen gaat, de hoogtepunten van de dag, de reacties en interacties van de gasten, de lach , tranen ...

Daarna creëert ze enscènes waarin je op een natuurlijke manier evolueert naar de portretten van het stel. Voor groepsfoto's, als je wilt, begeleidt ze je om de klassieke codes te dynamiseren en een goede dosis energie en een goed humeur te brengen!

Wat betreft de behandeling van afbeeldingen, het is helder, de kleuren zijn helder, diep zwart, de stijl is tijdloos, uw rapport is over 10 jaar niet verouderd.

Als je niet wilt poseren, wil je dat foto's ter plekke met natuurlijke kleuren worden gemaakt, precies goed, je hebt je fotograaf gevonden!

Voor een dag van 9 uur aanwezigheid levert ze ongeveer 500 afbeeldingen op waarvan een deel in Black & White. Gasten hebben toegang tot een online galerij die voor hen is gemaakt om gemakkelijk en eenvoudig de HD-fotobestanden uit het rapport op te halen. Je zult ook een boek hebben met alle foto's van de bruiloften in klein formaat gedrukt, een beetje zoals een filmcontactbord maar met honderden foto's.

De fotograaf neemt altijd de tijd om u te ontmoeten om een onmisbare nabijheid van haar fotografische stijl te creëren.

Bovendien wordt er geen contract getekend vóór een eerste afspraak met haar. Deze is vrijblijvend, het is de gelegenheid om je wensen, manier van werken uit te wisselen en natuurlijk om hem al je vragen te stellen.

Ulrike Monso reist door heel Frankrijk en het buitenland. Ze woont 18 jaar in Marseille en komt uit Montpellier. Sinds 2013 beoefent ze trouwfotografen en sinds ongeveer 30 jaar huwelijk. Ze is ook een specialist in portret- en architectuurfotografie (exterieur - interieur - onroerend goed).

Bezoeker, laat een review achter over Ulrike Monso - Studio Bokeh en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 11 reviews
Door bastidetoursainte
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik hield van Ulrike's fotoreportages op bruiloften zomer 2018! De foto's zijn erg mooi, haar stijl is echt mooi, en bovendien is ze heel aardig en discreet in haar manier van werken om deze kleine momenten zo belangrijk te stelen!

Ik raad zijn diensten aan!

Misbruik rapporteren
Door guelaineila
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meer dan een fotograaf wist Ulrike hoe hij D-Day moest voorbereiden als lid van onze familie en als een volle vriend. In het bijzonder attent op onze eisen, zachtaardig, attent en angstig om het goed te doen, vergezelde ze ons op de beste manier voor onze grote dag. Ze liet zich zo welwillend zien dat zelfs de meest terughoudendste gasten van de foto's zich op een natuurlijke manier in het spel konden laten vangen. We hadden niets dan lof voor zijn werk en zijn aanwezigheid. De gasten dachten allemaal dat het een vriend was en geen aanbieder. Hartelijk dank aan deze uitzonderlijke persoon die op een unieke manier onze prachtige dag heeft vereeuwigd <3

Misbruik rapporteren
Door mdel-bove
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We kijken graag naar de foto's van onze bruiloft gemaakt door Ulrike. Ze transcriberen perfect de emotie en we dompelen ons onder in deze gedenkwaardige dag. Als het een fotoreportage is waarnaar u op zoek bent, ga ervoor!

We hebben ervoor gekozen om de verlovingssessie in het winkelgebied in Marseille te doen en het was geweldig. We namen het spel met foto's terwijl we dit een beetje aanhielden. Ulrike stelde ons onmiddellijk gerust om ons uit deze oefening te krijgen. Het resultaat: hyper-natuurlijke foto's die op ons lijken.

Op de huwelijksdag behandelde Ulrike de seculiere ceremonie en receptie in Marseille. Ze was heel discreet, maar om dat alles was ze er om alle belangrijke momenten te vereeuwigen. De koppelsessie op de trouwdag was perfect. Ulrike heeft gereageerd op onze wens om een natuurlijke en spontane geest te behouden en het resultaat is echt geweldig. Het was ook de enige tijd van de dag dat we alleen waren met mijn man.

Heel erg bedankt Ulrike voor je vriendelijkheid, je vriendelijkheid en je advies. Al onze gasten feliciteren ons opnieuw voor deze zeer mooie foto's. Ik aarzelde niet om een vriend die volgend jaar gaat trouwen te adviseren, dus ik raad je ook aan om Ulrike te kiezen.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1600
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Live stream, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Un acompte de 30% est à verser lors de la signature du contrat pour la réservation de la date. Un deuxième acompte de 40% est à verser le jour du mariage. Le solde de 30% est à verser juste avant la remise des photos.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Principalement dans ma volonté de créer du mouvement dans mes photos. Pour les photos de couples, je déteste les photos figées, donc je donne une série de petits scénarios à mes mariés et je prend des photos sur le vif. Idem pour les photos de groupe, surtout avec les témoins et les amis, j'adore créer des situation où je les fait danser, s'embrasser, virevolter.... Les invités adorent aussi généralement et la séance photo devient un vrai RV super cool du mariage. Pour la soirée, j'adore aller sur la piste de danse au milieu des invités et faire des photos déjantés d'eux où ils sont dans un total laché prise. Ensuite je me différencie sans doute dans mon attachement à mes futurs mariés. Photographier les gens, c'est pour moi les aimer et constitue un geste de tendresse à leur égard.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Je travaille seule
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Environ 6 semaines après la livraison des photographies

Adres

Stad: 13006
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Live stream
  • Spontane Fotojournalistiek