Home Foto en Video Foto en Video Rio de Janeiro - RJ Foto en Video Rio de Janeiro

Studio Couplé

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Rio de Janeiro - RJ Foto en Video Rio de Janeiro

Studio Couplé

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Studio Couplé werd geboren uit de passie van een paar voor fotografie. Na een seizoen van samenwonen in Londen, waarbij fotografie een onderdeel was van haar routines, raakten Renata en Guigo verloofd en besloten ze terug te keren naar Brazilië om te trouwen. En geïnspireerd door het universum van het huwelijk waarin ze leefden, creëerden ze in Rio de Janeiro Studio Couplé (van de Franse werkwoordkoppelaar, wat betekent verzamelen, verzamelen).

Door een jonge, lichte en spontane taal kreeg Studio Couplé geleidelijk aan ruimte en werd benadrukt door de fotojournalistieke verslaggeving van bruiloften.

In 2016 nodigden ze hun vriend Felipe uit, die na zijn videoclipstudies aan de New York Film Academy naar Brazilië terugkeerde om een innovatieve en meer dynamische videografische cover naar de studio te brengen. Zo heeft Studio Couplé momenteel foto- en videodiensten .

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Sinal de 20% para reserva da data e o valor restante pode ser parcelado até a semana do casamento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Studio Couplé

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(13)
(1)
luizavidal
Door Luiza
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Studiopaar was de slimste beslissing die we in ons huwelijk hebben genomen. We zijn niet erg veel van foto's, maar fotograferen met hen was licht zoals ze vanaf het begin zeiden, het was alsof het alleen wij tweeën waren, ze legden het moment vast en slaagden erin om alle emoties die we op dat moment voelden, door te geven bruiloft hoeveel op de bruiloft. Het resultaat was gewoon GEWELDIG en charmant!

Misbruik rapporteren
tayla.nicolaeff
Door Tayla
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Studio Couplé laat je opgewonden voelen en wordt verliefd alsof het de eerste keer is! Elk record, elk moment komt met de speciale daggloed! <3

Misbruik rapporteren
dov
Door Dov
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Studio Couplé kan de beste momenten en sensaties vastleggen op bruiloften en evenementen door haar verschillende uiterlijk (dit is een merk van hen).

Ze weten deze look - geleverd door creatieve en ongebruikelijke hoeken - te combineren met hun gedifferentieerde behandelingen - persoonlijke en fotobehandeling, natuurlijk - en bereiken unieke, verrassende en opvallende resultaten.

Ze zijn niet zomaar een bedrijf van foto en video, want het heeft emotie, affectie en veel technische competentie. Het resultaat is pure poëzie in de vorm van media en, de beste: helemaal eigentijds en krassend. Geen twijfel, een keuze die vrij zal bevredigen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 22610-010

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact