• Prijsklasse Betaalbaar

Taartaholics is al meer dan 6 jaar een begrip in Ede op het gebied van taart en meer! Bruidstaarten en Sweet Tables zijn hier een groot onderdeel van.

Bij Taartaholics kunnen jullie de taart laten maken die geheel conform jullie wensen is. Denk aan kleur, vorm, stijl, echte bloemen of suikerbloemen, teveel om zo op te noemen! Een Sweet Table kan ook tot de wensen behoren, denk aan bijvoorbeeld donuts, brownies, cupcakes, cakepops, macarons, etc. 

De smaak kan helemaal naar jullie eigen voorkeur geregeld worden, laat je verrassen met heerlijke smaken!

Hoe kunnen jullie ook een mooie taart bestellen bij Taartaholics? Dit gaat middels een proeverij. Dan maken we kennis en bespreken we alle details rondom de buiten en binnenkant. Zo volgt er een offerte op maat naar aanleiding van de proeverij. Als jullie hiermee akkoord gaan mag ik jullie taart maken. Mochten jullie toch verder willen kijken dan zijn de kosten eenmalig € 15,- 

Maak nu snel een afspraak voor een proeverij met Taartaholics en laten we samen de mogelijkheden verkennen en ervaar de realisatie van jullie droomtaart!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingstermijn is twee tot vier weken voor de bruiloft middels een factuur.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben Gerian Peperkamp, eigenaresse van Taartaholics. Enorme passie voor taarten en vooral iets moois neerzetten naar de wens van mijn klanten! Uniek, creatief, betaalbaar & LEKKER is de slogan waar we voor staan!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 6713 LG