Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Terni Feest- en Trouwlocaties Orvieto

Ristorante il Caio - Tenuta di Corbara

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Terni Feest- en Trouwlocaties Orvieto

Ristorante il Caio - Tenuta di Corbara

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 80 €
  • Capaciteit (zittend): 160-160
vertalen

Er zijn plaatsen waarvan de charme nooit vervaagt en plaatsen die worden weerhouden met aandrang van de herinnering, waarin men onmiddellijk en voor altijd een magie voelt die hen uniek en buitengewoon maakt. Il Caio Restaurant , in de prachtige omgeving van de Tenuta di Corbara, het oude eigendom van de graven van Montemarte daterend uit de middeleeuwen op slechts een paar kilometer van Orvieto, is er een van en is de ideale locatie om uw romantische bruiloft in elegantie en harmonie met de natuur te vieren .

Gekenmerkt door verschillende omgevingen, biedt de Caio verschillende bereidingsmogelijkheden met elegante architectuur en verfijnde meubels, de suggestieve tuin die het omringt en het prachtige zwembad. Ruimten die unieke sferen creëren die bijdragen aan het perfect maken van deze buitengewone gebeurtenis.

Il Caio Restaurant ligt op een heuvel met uitzicht op de prachtige stad Orvieto met een adembenemend uitzicht, heeft ruime parkeergelegenheid en kamers en appartementen om echtgenoten en gasten te ontvangen.

De locatie heeft een interne keuken, geleid door chef-kok Maria Annuziata Fortinelli, en biedt een culinaire ervaring die sterk verbonden is met het grondgebied en de lokale traditie met een hoge kwaliteitsstandaard en een grote aandacht voor de behoeften van de echtgenoten. Het is ook mogelijk om het te huren met catering en banqueting service (met voorbereiding en keuken in het restaurant). Aandacht voor elk detail is onberispelijk, zelfs met het voorstel van vegetarische en glutenvrije varianten. Muzikale evenementen en de organisatie van artistieke en pyrotechnische shows met een prachtig natuureffect kunnen ter plekke worden georganiseerd.

Il Caio Restaurant is de ideale plek voor elk type privé- of zakelijke receptie.

Er zijn plaatsen waarvan de betovering nooit vervaagt en plaatsen met aandringen door geheugen, waarin men onmiddellijk en voor altijd voelt als magie en dat hen uniek en buitengewoon maakt.

Het Caio Restaurant, in de prachtige omgeving van Corbara's Estate, een oud landgoed van de Graven Montemarte daterend uit de Middeleeuwen, op slechts een paar kilometer van Orvieto, is een van de beste plaatsen om uw romantische bruiloft te vieren, in elegantie en harmonie met de natuur.

Het Caio Restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor het opzetten van de elegante tuin eromheen en het prachtige zwembad.

Ruimten die unieke sferen creëren die ertoe bijdragen dat deze buitengewone gebeurtenis perfect wordt. Het Caio Restaurant ligt op een heuvel met uitzicht op de prachtige stad Orvieto met een adembenemend uitzicht en heeft grote parkeerplaatsen en gasten.

De locatie heeft een interne keuken, geleid door chef-kok Maria Annuziata Fortinelli, en biedt een hoge standaard van zorg en aandacht voor de behoeften van de pasgetrouwden.

Het is mogelijk om een kamer te huren met een banquetingservice. De aandacht voor elk detail is onberispelijk met het voorstel van vegetarische en glutenvrije varianten.

Muzikaal entertainment en organisatie van artistieke en pyrotechnische uitvoeringen met een prachtig effect kunnen ter plekke worden georganiseerd.

Het Caio Restaurant is de ideale plek voor elk type privé- of zakelijke receptie.

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
80 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
160-160
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Tent of Overkapping, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kindermenu
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Tutte. Incluse le carte di credito ad eccezione di Amex

Meningen over Ristorante il Caio - Tenuta di Corbara

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
tina.salvo
Door anita
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een betoverende plek, omgeven door groen en met een uitzicht dat je sprakeloos laat! Locatie met aandacht voor elk bijzonder en smaakvol ingericht. Attent personeel, gekwalificeerd, beschikbaar en klaar om elke wens te vervullen. Het menu is gevarieerd en reageert op elke behoefte. De kwaliteit van het eten is uitstekend, elk gerecht wordt met veel zorg gepresenteerd. Al onze gasten waren gefascineerd door de plaats, het eten en het personeel. Absoluut een aanrader voor een elegante en verfijnde ceremonie, maar ook om elk soort evenement te vieren. Felicitaties aan iedereen !!!

Misbruik rapporteren
Grazie di cuore dei complimenti alla location e al nostro Staff. Siamo felici di aver reso speciale il vostro grande giorno e ci auguriamo di avervi nuovamente tra i nostri graditi ospiti.
tina.os454
Door anita
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een locatie omringd door groen met een prachtig uitzicht. Gekwalificeerd personeel, beschikbaar en attent op elke behoefte en verzoek. De kwaliteit van het eten is uitstekend. Al onze gasten waren gefascineerd door de plaats en tevreden door het eten en het personeel. Absoluut een aanrader, als je een elegante en kwaliteitsvolle ceremonie wilt. Felicitaties aan iedereen!

Misbruik rapporteren
Grazie mille dei complimenti ! Felici di essere stati all'altezza delle sue aspettative. La aspettiamo nuovamente!
ric.spalla2
Door marica
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een heerlijke locatie, omgeven door groen en beheerd door een staf van professionals, uiterst beschikbaar en klaar om elke aanvraag te vervullen! Ik raad ze ten zeerste aan voor de lekkernijen in de keuken! Uitstekend oordeel.

Misbruik rapporteren
La ringraziamo dei complimenti e ci auguriamo di averla nuovamente come nostra gradita ospite.
Bekijk meer

Adres

Stad: 05018

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact