Alles tot in de puntjes organiseren, netwerken, muziek, eten & drinken, maar vooral… zorgen dat anderen het naar hun zin hebben en niks, maar dan ook niks, te kort komen. Iets moois neer zetten. Iets unieks. Iets met heel veel liefde. Dát is mijn droombaan!

Alhoewel je niet per sé een diploma nodig hebt om weddingplanner te kunnen zijn, wilde ik toch graag dat papiertje halen. Dus momenteel ben ik nog bezig met het afronden van de Hogere vakopleiding Weddingplanner. (Ik heb al een Bachelor International Business Administration en Master Marketing Management op zak.) Daarnaast besefte ik meteen dat het allerbelangrijkste zou zijn.. ervaring ervaring ervaring! En waar begin je dan? Juist, bij vrienden/familie/kennissen etc. Meerdere lieve bruidsparen hebben inmiddels de mooiste dag van hun leven aan mij toevertrouwd en met trots kan ik zeggen, met succes! Op mijn website zie je wat sfeerimpressies van de prachtige bruiloften die ik heb mogen plannen.

Ik ben de bruidsparen ontzettend dankbaar dat ze in mij geloofden en ik zo de nodige ervaring op heb kunnen doen. Ik durf te zeggen dat ik helemaal klaar ben om voor nog meer bruidsparen de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes te verzorgen. Desondanks, begrijp ik ook dat ik nog niet super bekend ben in de bruiloft branche en toekomstige bruidsparen graag van zoveel mogelijk recensies uit willen gaan. Daarom ben ik bereid om voorlopig nog een ‘starterstarief’ aan te bieden. Hierdoor wordt het voor toekomstige bruidsparen wellicht wat laagdrempeliger om voor mij te kiezen én kan ik nog meer ervaring op doen en mezelf dubbel en dwars bewijzen. 

Neem een kijkje op mijn website om te zien welke diensten ik aan bied. Ook via Whatsapp, mail, Instagram, telefoon ben ik te bereiken! 

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vooraf betalen d.m.v. factuur.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Bezoeker, laat een review achter over The Curly Weddingplanner en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Curly Weddingplanner

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier