The Curly Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Curly Weddingplanner

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 800 €

Alles tot in de puntjes organiseren, netwerken, muziek, eten & drinken, maar vooral… zorgen dat anderen het naar hun zin hebben en niks, maar dan ook niks, te kort komen. Iets moois neer zetten. Iets unieks. Iets met heel veel liefde. Dát is mijn droombaan!

Alhoewel je niet per sé een diploma nodig hebt om weddingplanner te kunnen zijn, wilde ik toch graag dat papiertje halen. Dus heb ik met succes de Hogere vakopleiding Weddingplanner afgerond. Daarnaast besefte ik meteen dat het allerbelangrijkste zou zijn.. ervaring ervaring ervaring! En waar begin je dan? Juist, bij vrienden/familie/kennissen etc. Meerdere lieve bruidsparen hebben inmiddels de mooiste dag van hun leven aan mij toevertrouwd en met trots kan ik zeggen, met succes! Op mijn website zie je wat sfeerimpressies van de prachtige bruiloften die ik heb mogen plannen

Ik ben de bruidsparen ontzettend dankbaar dat ze in mij geloofden en ik zo de nodige ervaring op heb kunnen doen. Ik durf te zeggen dat ik helemaal klaar ben om voor nog meer bruidsparen de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes te verzorgen. Voorlopig ben ik bereid om nog een ‘starterstarief’ aan te bieden. Hierdoor wordt het voor toekomstige bruidsparen wellicht wat laagdrempeliger om voor mij te kiezen én kan ik nog meer ervaring op doen en mezelf dubbel en dwars bewijzen. 

Neem een kijkje op mijn website om te zien welke diensten ik aan bied. Ook via Whatsapp, mail, Instagram, telefoon ben ik te bereiken! 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
800 €
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Ik heb geen exclusiviteit bij een leverancier
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Werkt u alleen of met een professioneel team?
Ik werk alleen
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Deels vooraf en deels achteraf betalen d.m.v. factuur.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Spaans, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over The Curly Weddingplanner

4.5
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(1)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
diedehartveld
Door Diede
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Doortje was onze ceremoniemeester tijdens ons weekendhuwelijk in België. De voorbereiding vonden we leuk om zelf te doen, maar we wilden tijdens het trouwweekend alles los kunnen laten. Ook moesten onze vrienden volop mee kunnen genieten en dus gingen we op zoek naar een (externe) ceremoniemeester. Wat waren we blij met Doortje! Het weekend hebben we uitgebreid voorgesproken en tijdens die gesprekken dacht ze volop mee en kwam ze met goede tips en ideeën. Tijdens het weekend had ze alles onder controle. Het was bloedheet dus last minute moesten wat locaties gewijzigd worden, maar geen stress bij Doortje te bekennen. We hebben alles los kunnen laten en volop kunnen genieten met onze vrienden en familie. Twijfel niet langer. Bel Doortje!

Misbruik rapporteren
Hi Diede! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, ondanks dat jullie huwelijksweekend alweer een jaar geleden is. Het was een fantastisch weekend om bij te mogen zijn! Door jullie relaxte aanpak en lieve gasten, was het totaal niet nodig om te stressen en liep eigenlijk alles wel op rolletjes. Ik denk er nog vaak aan terug en ben blij dat ik de prachtige beelden heb mogen ontvangen. Heel erg bedankt voor deze mooie herinnering?
lisavandekerkhof
Door Lisa
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Doortje heeft onze bruiloft in mei voorzien van styling en allerlei tips rondom de planning. Vooraf heeft ze veel meegedacht over verschillende zaken en dit hebben we uitgewerkt in een stylingplan. We hebben veel persoonlijk contact gehad en daarbij elkaar een aantal keer gezien (ook op locatie). Ze heeft ontzettend haar best gedaan om deze dag voor ons tot een sprookje te maken en alles was tot in de puntjes geregeld. Na heel wat stappen op de stappenteller gedurende deze dag voor haar, kunnen we haar met name alleen maar dankbaar zijn voor alels wat ze heeft gedaan. Ze heeft duidelijk van haar passie haar werk gemaakt. 

Misbruik rapporteren
Hi Lisa! Dankjewel voor je beoordeling. Het was een eer én een feestje om deel uit te mogen maken van jullie bijzondere dag. De foto’s zijn ook prachtig geworden en daarmee kunnen jullie nog vaak terug kijken en genieten van al het moois. DANK JULLIE WEL <3

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact