Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal

Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Lisboa Feest- en Trouwlocaties Sintra

The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal

  • Catering prijs 140 €
  • Capaciteit (zittend): 20-160
  • Capaciteit (staand): 20-160
  • Huur van: 2.500 €
vertalen

De Quinta - Mijn Vintage bruiloft in Portugal is de eerste ruimte in Portugal die volledig is gewijd aan vintage bruiloften. Met meer dan vijf eeuwen ligt het in de Serra de Sintra . Sintra wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen ter wereld en niet ver van The Quinta - Mijn Vintage bruiloft in Portugal, we vinden Cabo da Roca, het meest westelijke punt van Portugal en Continentaal Europa, waar de zeemacht ons binnenvalt vind de imposante ravijnen.

Als historische plek is The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal ingericht in een vintage-stijl die doet denken aan de romantische geest van Sintra en wordt omringd door Franse tuinen, bossen en een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan met een warme zonsondergang. Verschillende renovaties werden uitgevoerd in de 20e eeuw. XIX, een van de belangrijkste was de introductie van stucwerk aan het plafond. De fantastische U-vormige trap naar beneden naar de Franse tuinen, of de zoetwatertank met een adembenemend uitzicht, of zelfs het mysterieuze bos zijn magische hoekjes, die een fantastisch landschap bieden voor uw foto's.

Om ervoor te zorgen dat uw huwelijk naar uw smaak is, heeft The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal een team van huwelijksontwerpers en weddingplanners tot uw beschikking. Uitstekende professionals die je tot in het kleinste detail behandelen, ervoor zorgen dat je de beste vintage bruiloft hebt en dat alles volgens plan verloopt. Kies uit een burgerlijke plechtigheid of een hernieuwing van de geloften in onze kapel of onze tuinen, gevolgd door een elegante cocktail op het terras en een smakelijk glas water gekozen uit onze menusuggesties. Ons team zal alles perfect maken.

__________________________________________________________________

De Quinta - Mijn Vintage bruiloft in Portugal is de eerste trouwlocatie met een pure vintage-stijl in Portugal. Met meer dan vijf eeuwen geschiedenis is het gelegen in het Sintra-gebergte. Sintra wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen ter wereld, met zijn koninklijke retraites, landgoederen, kastelen en gebouwen uit de 8e-9e eeuw tot de 15e-19e eeuw en geclassificeerd als UNESCO werelderfgoed in 1995. Het is in Sintra en niet ver van The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal , dat Cabo da Roca te vinden is, het meest westelijke punt van het vasteland van Portugal en continentaal Europa, waar je de kracht van de zee kunt voelen door over de indrukwekkende kliffen te gaan staan.

De Quinta - Mijn Vintage bruiloft in Portugal is een historisch landgoed omringd door tuinen en inheemse bossen, met een prachtig uitzicht op de oceaan en de zonsondergangen. Deze locatie is ingericht in een vintage stijl om het romantische gevoel van Sintra op te roepen. De vorige eigenaar herbouwde dit landgoed in de 19e eeuw en maakte belangrijke verbeteringen, met name op de stucversiering van het plafond. De verbazingwekkende U-vormige trap die naar beneden komt naar de tuinen of de zoetwatertank met een adembenemend uitzicht of zelfs het mysterieuze omringende bos, zijn allemaal echt magische instellingen die eindeloze fotomogelijkheden bieden en de perfecte achtergrond vormen voor je vintage bruiloft in Portugal.

Om u en uw bruiloft te ontwerpen en bij te staan, heeft The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal een team van huwelijksontwerpers en weddingplanners tot uw beschikking. Geweldige professionals die voor alle details van je bruiloft zorgen en je verzekeren dat je de beste vintage bruiloft in Portugal ooit zult krijgen en dat alles soepel verloopt. Je kunt kiezen voor een burgerplechtigheid om je geloften te hernieuwen in onze betoverde kapel of in onze tuinen, gevolgd door een ontspannen cocktail op het terras. U kunt uw huwelijksreceptie kiezen uit een reeks menusuggesties en ons team zal uw vintage bruiloft dienovereenkomstig plannen. Wij ontwerpen en plannen uw bruiloft volgens uw dromen!

 

FAQ´s

Hoofddiensten
Ruimteverhuur
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
2.500 €
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher, Kindermenu
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Strandbruiloft, In de natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
9
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro, Transferência Bancária, Cheque.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Bezoeker, laat een review achter over The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over The Quinta - My Vintage Wedding in Portugal

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
Door Vanessa
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Het was een genoegen om met The Fifth te werken. We hebben veel civiele en symbolische ceremonies op de Quinta in Sintra en de stellen zijn altijd blij met de locatie, het eten en het geweldige decor dat hun personeel doet.

Het is geweldig om huwelijksceremonies te doen in The Fifth - My Vintage Wedding Portugal, de ruimte is absoluut uniek. We houden van de ceremonies en de bruiloftsrecepties buiten in de tuinen.

Bedankt Vijfde voor het delen van je geweldige koppels met ons.

Misbruik rapporteren
Door Alejandra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn afgelopen september getrouwd op de boerderij en ik moet zeggen dat alles perfect was ... Ik vond ALLES ALLES !! .. De voorbereiding, de aandacht van Claudia (de verantwoordelijke), hoe zij voor alles zorgt, de creatieve ideeën die ze je bieden, en vooral de dag van de bruiloft ... Het was precies zoals we wilden. Als ik opnieuw moest trouwen (hoop niet .. :) zou ik het opnieuw doen op de Quinta, GEEN TWIJFEL, .. geweldige plek en geweldige mensen!

Misbruik rapporteren
Door Maria
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik ben dol op schieten op The Fifth.

Een ruimte met veel raffinement, elegantie en rustieke chique stijl.

De helderheid van zowel de zomer als de winter is perfect, waardoor de foto's een romantische tint krijgen met glamour.

Voor mij is de fotograaf zeker de mooiste plek om de bruiloft te vieren.

Het team is zeer ervaren en zeer professioneel.

Alle werkzaamheden worden gecoördineerd voor de grote weddingplanner Claudia Gameiro.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2705

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier