Home Foto en Video Foto en Video Lisboa Foto en Video Lisboa
Home Foto en Video Foto en Video Lisboa Foto en Video Lisboa
vertalen

Een dag uit het leven van twee mensen is een echte documentaire van verschillende generaties in twee, met eenvoudige gebaren en momenten die soms onopgemerkt blijven. We zoeken naar echte momenten, waar en dat zal alleen en uitsluitend met jou gebeuren. Je dag is uniek, je leven is uniek. Je huwelijk zal altijd uniek zijn en alleen van jou, doe er alles aan dat je wilt.

Wij zijn hier om uw fotografisch geheugen samen te stellen. Dit is hoe we het doen, en beginnen aan deze reis zonder banden, zonder conventies, zonder limiet.

https://instagram.com/thrallphotography/

www.thrallphotography.com

Info@thrallphotgraphy.com

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
À combinar
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010
Bezoeker, laat een review achter over Thrall Photography en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Thrall Photography

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
susanadias2014
Door Susana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ze zijn de beste !! Super professionals, ze zijn erin geslaagd om de belangrijkste momenten en enkele geweldige artiesten vast te leggen! Veel dank aan Flora die ongeveer 8 uur op onze bruiloft heeft doorgebracht met het opnemen van magische momenten en dankzij haar zullen we nieuwe herinneringen hebben! Ik raad het van harte aan!

Misbruik rapporteren
dawnepowell
Door Dawn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Nathan, Flora en hun personeel, zijn professionals, artiesten en geweldige mensen! Vat onze ervaring met hen samen in drie woorden:

PROFESSIONALISME: Van ons eerste contact per e-mail tot de levering van de definitieve foto's, ze zijn altijd mega-professionals geweest en attent. Ze geven echt om de klant en bieden een service van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Op hun trouwdag waren ze zeer krijgers, omdat we voor de eerste keer keken en repeteerden met onze peetouders voor de bruiloft, op een andere locatie. Het was die dag erg heet, maar ze hadden altijd een glimlach op hun gezicht, ze renden achter die visie die we hadden en het resultaat was PRACHTIG. Ik hou van onze foto's!

ART: het zijn artiesten. Schiet met de camera !! Toen mijn verloofde en ik de foto's voor het eerst zagen, was het eng! Ze leggen natuurlijke en spontane momenten van onze dag vast (soort van het moment tussen vader en dochter voordat ze de ceremonie ingaan) dat Flora mijn vader aan het huilen maakte en de foto omhoog in het Facebook-profiel gebruikte! Ze creëerden echte kunstwerken (afbeeldingen met de zon en de lucht en slaagden erin om onze liefde voor de natuur in de foto's weer te geven), naast de essentiële foto's waarvan ze geen belangrijk moment verloren.

VERTROUWEN: Boven alles gaan Nathan en Flora verder dan het leveren van een dienst. Ze werken met grote genegenheid! Ik ben Amerikaans en mijn familie kwam uit Californië voor de bruiloft in Rio en ze spreken geen Portugees. Ze behandelden mijn familie, vooral mijn moeder, met zoveel respect en genegenheid, dat ze op de dag dat ze zo ontroerd was dat ze huilde en hen engelen noemde! Aan het eind van de dag wil je goede mensen om je heen op je trouwdag. Nathan, Flora en zijn team hebben zoveel positieve vibraties uitgezonden en ik ben hen daarvoor dankbaar! Super aan te bevelen !!

Misbruik rapporteren
carlasss
Door Carla
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Na het kiezen van de locatie van de bruiloft zijn we op zoek gegaan naar fotografen. Een vriend van mij wees op Thrall. Het was alleen om de site te betreden waarvan ik wist dat we onze fotografen hadden leren kennen. Naast het boeken van unieke momenten, zijn ze gespecialiseerd in Destination Weddings met stellen uit verschillende culturen, alleen onze case. Het resultaat was natuurlijk prachtig. De foto's tonen veel meer dan onze speciale dag. Ze vertellen ons liefdesverhaal, met verslagen van de kleine gebaren en blikken die we in ons dagelijks leven uitwisselen. Nu hebben we maar één groot probleem: kiezen welke foto's er in het album en fotolijsten komen. Missie bijna onmogelijk.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1050

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier