• Prijsklasse Midden
  • Website

Op zoek naar je droomauto om mee aan te komen tijdens je trouwdag? Dan ben je aan het juiste adres bij Trouwinjedroomauto.nl

Wij wensen u alvast veel succes met alle voorbereidingen en horen graag of wij u kunnen verblijden met 1 van onze prachtige en sportieve auto's! Wij verhuren door het hele land !

U kunt ons bereiken onder email adres: sportautoverhuur@aim.com 

of telefoon 0629507799

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 46 reviews
Door bbuitendijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn eind 2016 getrouwd, en na een zoektocht uitgekomen bij Trouwinjedroomauto. Ik als autoliefhebber (lees: erg kieskeurig) zocht een auto die je niet snel in het 'wild' tegenkomt, en een mix van een snelle sportwagen en een stijlvolle luxe bolide. Ik kan de Aston Martin Vanquish (Carbon White) zeker aanraden. 

Vooraf ben ik eerst wezen kijken. Tom liet de beide Aston Martin's zien zodat ik rustig een keuze kon maken. Mijn keuze was gemaakt, en eenvoudig en snel alles geregeld. Duidelijke communicatie over de kosten. De dag na de bruiloft werd de borg al teruggestort. 

De auto kon ik de dag voor de bruiloft al ophalen. Dat vond ik natuurlijk niet erg, maar het is ook handig zodat je de auto 'leert kennen'. 

De auto is ontzettend stijlvol, mooi, laag en erg breed. Maar het mooiste komt toch wel onder de motorkap vandaan. De V12 produceert een gebrul waar je kippenvel van krijgt! Daarnaast val je goed op. Onderweg meerdere mensen die foto's maken, en zelfs iemand die uit een autoraam ging hangen om een foto te maken! 

Kortom, geweldige bruiloft gehad door de geweldige auto die ik zonder zorgen kon huren. 

1 dingvond ik jammer... ik moest hem weer inleveren, en had graag nog is een rondje gereden!

Bedankt!

Misbruik rapporteren
Door sanderkok_1994
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 14-09-2017 was het onze grote dag! Een mooie auto mag er op zo'n dag natuurlijk niet ontbreken! Ik belande op de site van trouwinjedroomauto.nl waar ik meteen laaiend enthousiast werd van de getoonde Aston Martin. Zo ben ik samen met 2 broers naar Barendrecht gereden om de auto te bekijken, wat is hij geweldig! De auto van zichzelf maar ook de service en vooral het vertrouwen, zo heb ik de dag voor ons trouwen de auto al opgehaald, onze trouwdag mee gereden zonder dat er iemand de hele achter ons aanreed. Op onze trouwdag werd de auto +/- 21.00u weer opgehaald, TOP! Alle avondgasten konden hem ook nog zien! 

We hebben niet alleen genoten van elkaar en onze gasten, maar ook zeker van de auto! 

De uitstraling en het geweldige geluid! 

BEDANKT! 

Misbruik rapporteren
Door arjan-de-bruin
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben op 25 augustus 2017 de Aston Martin Vanquish Carbon White gehuurd. Wat een pracht auto is dit!! De auto de avond van tevoren opgehaald. Dat was al een feest op zich. De auto heeft zeker zijn bijdrage aan onze mooie dag geleverd. Wat een sensatie ook om in te rijden! Heel veel reacties van mensen gehad. 

De avond zelf is de auto weer opgehaald. Goed geregeld allemaal.

Echt helemaal super! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Zeker een aanrader. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Borg euro 500 plus huursom vantevoren betalen
Stelt u vervoer beschikbaar?
Sport auto´s
Is de prijs inclusief chauffeur?
Zonder chauffeur
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
Wat zijn uw tarieven?
Zie website
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A.s.bruidsparen komen altijd even langs om kennis te maken en de auto(s) te zien. Dan zijn ze bij het zien van de auto ook gelijk overtuigd dat dit hun droomauto is om in te trouwen. Wat volgt is wat papierwerk via de mail en wij zorgen ervoor dat de auto op de dag van ophalen gereed staat. Waar wij ons onderscheiden in vergelijking met andere aanbieders is dat de bruidegom de auto de dag voor de trouwdag zelf mag komen ophalen en ermee naar huis mag rijden. Geen stress op de dag zelf..komt de auto op tijd of niet. Hij staat al voor de deur geparkeerd, en de rit naar huis is mooi meegenomen om alvast te wennen aan de auto. Maar indien gewenst kunnen wij de auto ook brengen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Adres

Stad: