Vibez Factory Entertainment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Vibez Factory Entertainment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Vibez Factory Entertainment - 100% garantie voor een geslaagde bruiloft!

Als ervaren bruiloft specialist bied Vibez Factory diverse mogelijkheden om voor jullie grote dag, de juiste muzikale en visuele samenstelling te creëren.

We zijn sociaal, beschikken over ruime kennis van de juiste muziek op het juiste moment en zijn erop gebrand elke bruiloft tot een geslaagde happening te maken!

Geen enkele bruiloft is natuurlijk hetzelfde. Jullie willen net even wat minder geluid maar wel een extra accent leggen op passende verlichting of juist andersom. Met de "standaard" Vibez Factory show settings als Basis, Comfort en Extra kunnen jullie zelf je samenstelling bepalen en gemakkelijk kiezen. De show settings zijn daarnaast ook nog volledig aan te passen aan jullie eigen wensen, ideeën of gedachten.

In optima forma genieten van jullie feest. Niet te bescheiden maar toch ook niet met te veel toeters en bellen. De Vibez Factory "Comfort" showsetting bijvoorbeeld is de favoriet bij vele bruidsparen. Een prima samenstelling van professionele dj gear en geluidsapparatuur, fijne verlichting en een sociale allround of gespecialiseerde deejay. Comfortabel genieten dus!

We verzorgen trouwens niet alleen hele leuke bruiloftfeesten... Ook de muzikale omlijsting van ceremonie en/of receptie kun je zonder stress fijn aan ons over laten! Van begin tot eind optimaal genieten van jullie speciale en bijzondere momenten.

Omdat de keuze voor een dj op jullie bruiloft ook een persoonlijke is, maken we daarom graag eens vrijblijvend kennis op jullie trouwlocatie en kunnen daarmee dan ook gelijk een passend antwoord geven op alle vragen, muzikale of bijzondere wensen.

Verrassingen tijdens jullie feest of event zijn leuk alleen niet als het om onverwachte kosten gaat. We maken altijd duidelijke transparante afspraken en komen deze na zonder vervelende verrassingen achteraf.

Vibez Factory staat garant voor comfortabel ervaren en zonder zorgen genieten van jullie bruiloft. Een fijn vooruitzicht!

Alle informatie is natuurlijk ook te vinden op onze website: www.vibezfactory.nl

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Met factuur, via bankoverschrijving, c.a. 2 weken voorafgaand aan de bruiloft.
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Vibez Factory Entertainment

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4318 BH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact