VIEW Almere is de perfecte locatie voor uw huwelijk, wij verzorgen uw gehele dag vanaf ceremonie tot en met feest.

Jullie huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Reden te meer om deze mooie dag in een passende omgeving te vieren. VIEW Almere heeft alles in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken. VIEW Almere is de ideale trouwlocatie voor ieder denkbaar gezelschap tot een grootte van 200 personen met een fantastisch team dat graag voor u klaar staat. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, precies zoals u dat wenst. Wij beschikken over 2 zalen met beide een eigen uitstraling en hebben een prachtig uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere.  VIEW Almere is een officiele trouwlocatie! De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Prettig voor u en uw gasten, zij hoeven niet van locatie te verhuizen. Tevens beschikken wij over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om uw huwelijk te vieren.

STAP 1 ONTMOET ONZE EVENTPLANNER

Na jullie aanvraag nodigt onze eventplanner jullie uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden alle mogelijkheden en wensen van jullie huwelijk besproken en toegelicht. Dit is ook een mooi moment om onze unieke locatie te ervaren.


STAP 2 UW PERSOONLIJKE VOORSTEL

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u binnen 3 werkdagen een persoonlijk voorstel wat volledig is afgestemd op uw wensen. Indien gewenst kan dit persoonlijke voorstel uiteraard in een later moment gewijzigd worden.


STAP 3 DATUM VASTLEGGEN

Als het voorstel volledig aansluit bij jullie wensen is het tijd om de datum vast te leggen. Hiervoor is een handtekening op de offerte of een schriftelijke bevestiging per mail noodzakelijk. Na de handtekening of schriftelijke bevestiging sturen wij jullie een aanbetalingsfactuur van 350 euro. Als deze factuur is voldaan dan zullen wij de datum definitief voor jullie reserveren.


STAP 4 DETAILGESPREK

Ongeveer 2 weken voor de bruiloft vindt er een laatste gesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om de gehele dag nogmaals door te nemen en alle details opnieuw te behandelen zodat jullie mooie dag vlekkeloos verloopt. 

Bezoeker, laat een review achter over View Almere en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over View Almere

0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 1324 ZK

VERKEER VANUIT AMSTERDAM (A6) 

Neem de afslag Almere haven (4), houd hierna links aan, sla bij de stoplichten linksaf en volg de weg, ga aan het einde van de weg rechtsaf en volg de weg, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats linksaf de Oorweg op. Volg de weg en u nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.


VERKEER VANUIT LELYSTAD (A6) 

Neem de afslag Almere haven (4), sla rechtsaf de steigerdreef op, sla aan het einde bij de stoplichten linksaf de Gulden middenweg op, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats rechtsaf de Oorweg op. Volg de weg en u nadert nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.