View Almere

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

View Almere

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

VIEW Almere is de perfecte locatie voor uw huwelijk, wij verzorgen uw gehele dag vanaf ceremonie tot en met feest.

Jullie huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Reden te meer om deze mooie dag in een passende omgeving te vieren. VIEW Almere heeft alles in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken. VIEW Almere is de ideale trouwlocatie voor ieder denkbaar gezelschap tot een grootte van 200 personen met een fantastisch team dat graag voor u klaar staat. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, precies zoals u dat wenst. Wij beschikken over 2 zalen met beide een eigen uitstraling en hebben een prachtig uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere.  VIEW Almere is een officiele trouwlocatie! De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Prettig voor u en uw gasten, zij hoeven niet van locatie te verhuizen. Tevens beschikken wij over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om uw huwelijk te vieren.

STAP 1 ONTMOET ONZE EVENTPLANNER

Na jullie aanvraag nodigt onze eventplanner jullie uit voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden alle mogelijkheden en wensen van jullie huwelijk besproken en toegelicht. Dit is ook een mooi moment om onze unieke locatie te ervaren.


STAP 2 UW PERSOONLIJKE VOORSTEL

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u binnen 3 werkdagen een persoonlijk voorstel wat volledig is afgestemd op uw wensen. Indien gewenst kan dit persoonlijke voorstel uiteraard in een later moment gewijzigd worden.


STAP 3 DATUM VASTLEGGEN

Als het voorstel volledig aansluit bij jullie wensen is het tijd om de datum vast te leggen. Hiervoor is een handtekening op de offerte of een schriftelijke bevestiging per mail noodzakelijk. Na de handtekening of schriftelijke bevestiging sturen wij jullie een aanbetalingsfactuur van 350 euro. Als deze factuur is voldaan dan zullen wij de datum definitief voor jullie reserveren.


STAP 4 DETAILGESPREK

Ongeveer 2 weken voor de bruiloft vindt er een laatste gesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om de gehele dag nogmaals door te nemen en alle details opnieuw te behandelen zodat jullie mooie dag vlekkeloos verloopt. 

Meningen over View Almere

1.7
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
danielcuiper
Door Daniel
1.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige locatie om je trouwfeest savonds te vieren. Wij kozen er echter voor om de View de gehele bruiloft te laten verzorgen, dat was een grote misser. Afgesproken was dat de View de gehele ceremonie zou begeleiden tegen een vergoeding van 750 Euro, waardoor er geen ceremoniemeester nodig was. De eigenaresse zelf zou hier zorg voor dragen en zou de gehele dag bij onze bruiloft aanwezig zijn. Op de dag zelf was zij afwezig, waardoor alles letterlijk in het water viel. Dit was met ons niet gecommuniceerd, dus konden wij hierop geen actie ondernemen. Bij slecht weer zou de ceremonie binnen worden gehouden, dit was met View afgesproken. Het was deze dag erg slecht, maar toch werd de ceremonie buiten gehouden. Gevolg, de gasten waren nat en hadden het koud. De muziek was niet hoorbaar etc...erg jammer. Tafels voor het diner waren niet gedekt. Het was een grote rotzooi waar wij zouden dineren met de gasten. Op de toiletten hingen de posters nog van de vorige bruiloft en het stonk. Totaal geen begeleiding van de gasten, toost, opening buffet etc. De View ingebreke gesteld voor het niet nakomen van de afspraken en met het verzoek om de 750 Euro terug te storten. Er is hier geen gehoor aan gegeven door View, iets wat gezien de slechte communicatie ook wel te verwachten was.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1324 ZK

VERKEER VANUIT AMSTERDAM (A6) 

Neem de afslag Almere haven (4), houd hierna links aan, sla bij de stoplichten linksaf en volg de weg, ga aan het einde van de weg rechtsaf en volg de weg, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats linksaf de Oorweg op. Volg de weg en u nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.


VERKEER VANUIT LELYSTAD (A6) 

Neem de afslag Almere haven (4), sla rechtsaf de steigerdreef op, sla aan het einde bij de stoplichten linksaf de Gulden middenweg op, sla bij de gemeentlijke parkeerplaats rechtsaf de Oorweg op. Volg de weg en u nadert nadert de parkeerplaats van VIEW Almere.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact