Villa Ciardi in Bisceglie is een van de mooiste historische woningen in Apulië, een historische en adellijke residentie voor evenementen, recepties en ceremonies.

Haar geschiedenis verwijst voornamelijk naar twee adellijke families: de familie Curtopassi, een oude familie van duidelijke en gedocumenteerde adel die door koninklijke concessie van 7 april 1874 werd onderscheiden met de titel van markies, toegelaten tot de orde van Malta en, in een tak nu uitgestorven, van de titel van graaf;

de Ciardi-familie, een oude en zeer illustere Emiliaanse familie, van duidelijke en bewezen adel, die zich door de eeuwen heen in verschillende regio's van Italië heeft verspreid. Tot deze familie behoorde de vooraanstaande generaal Ciardi, die na de Curtopassi in het huis woonde en tijdens het Italiaans-Griekse conflict in de winter van 1940/41 Benito Mussolini met het hele hoofdkwartier ontving.

Bij binnenkomst in de luxe villa is er een prettig gevoel van ruimte en lichtinval. De blik geniet van de harmonieuze combinatie van de historische charme van de adellijke villa, het natuurlijke landschap en de wijs gearticuleerde architecturale geometrieën. De structuur strekt zich uit tot een eeuwenoud park met eeuwenoude bomen die de majestueuze adellijke villa omringen die door de eeuwen heen illustere gasten, evenementen en wereldse vieringen heeft verwelkomd en die vandaag de dag dankzij de familie Brattoli blijft schitteren.

Bezoeker, laat een review achter over Villa Ciardi en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Villa Ciardi

0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 76011