Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Roma Feest- en Trouwlocaties Genzano di Roma
vertalen

Als u Villa Marta Madama binnenkomt, voelt u een aangenaam gevoel van ruimte en helderheid.

De feestzaal strekt zich uit achter het majestueuze park van kastanjebomen en oude sequoia's rond de villa, een mooie uitdrukking van authentieke liberty-stijl, die voor de hele 900 illustere gasten, vergaderingen en sociale evenementen, evenementen van historische en artistieke betekenis heeft gehost en cultureel.

Grenzend aan de kamer, georiënteerd aan de zijkant van de tuin, komt de sobere en discrete figuur van de Casaletto naar voren, gebouwd aan het einde van de negentiende eeuw en onlangs gerestaureerd.

De Villa Marta Madam een complex biedt de ideale locatie om uw bruiloft te verbeteren met stijl en elegantie. De structuur is georganiseerd om alle diensten en moderne gemakken te bieden die de gasten een aangenaam verblijf in een comfortabele en privé-omgeving bieden.

Bezoeker, laat een review achter over Villa Marta Madama en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Villa Marta Madama

4.9 6 reviews
Door alice
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

De ideale keuze voor een sprookjeshuwelijk! Ik kan de woorden niet vinden om Daniele en Maria Pia te bedanken. De villa is al prachtig, maar het is niets vergeleken met de beschikbaarheid en de glimlach van de twee mensen die het runnen! We wilden een onvergetelijke bruiloft en dat was het ook! Heel erg bedankt voor alles!

Misbruik rapporteren
Door silvia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Hoeveel emoties op onze trouwdag ... en hoeveel herinneringen !! Een onvergetelijke dag, bekroond door de fantastische ontvangst in deze prachtige structuur. Toen ik het allemaal in een thema zag gerangschikt had de emotie de overhand. En hoe zit het met de keuken ?! De lunch werd voorbereid door OSTERIA DELLA STAZIONE (van BIBBY en WI LLY ook zij zijn zeer professioneel, altijd beschikbaar en klaar om elk soort verzoek te vervullen!) En het waren heerlijke, smakelijke gerechten, verse en kwaliteitsproducten, zie onze gasten alles met enthousiasme accepteren was een grote voldoening! De villa spreekt dan voor zichzelf, het is geweldig! De eigenaar is heel vriendelijk en ik bedank hem oneindig omdat hij me de gelegenheid heeft gegeven om onze trouwdag op een fantastische plek te vieren. Na drie jaar huwelijk bedank ik je nogmaals voor alles.

Misbruik rapporteren
Door roberta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Op deze prachtige plek zijn we getrouwd en alles was perfect: onze gasten waren enthousiast en we zagen onze droom uitkomen. De keuken van Willy is goddelijk, de vriendelijkheid van Daniele is uniek en de troostende zoetheid van Maria Pia, heeft mijn verlangens begrepen en gevormd door mij tijdens alle voorbereidingen te steunen !! Heel erg bedankt aan al het personeel!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering

Adres

Stad: 00045