Villa Taurinus

 • Catering prijs 115 €
 • Prijsklasse Midden
 • Capaciteit 250
 • Website

geschiedenis

Met het oog op de Pontine-eilanden en ondergedompeld in de betoverende historische residentie van de proconsul Quitus Egnatius Taurinus, in de perfecte fusie van het romantische verleden en de passie van het moderne, staat Villa Taurinus, de ideale locatie om uw evenementen te onthouden.

Het resultaat van complexe architecturale spellen, Villa Taurinus biedt een lezing van 2000 jaar geschiedenis in een puur postmoderne sleutel waarin verfijning, gevoel en smaak zich verenigen in één pulserende ziel.

ruimten

Villa Taurinus is ingebed in een prachtig, natuurlijk landschap en biedt een adembenemend uitzicht op zee.

De buitenruimtes, het resultaat van een perfecte balans tussen natuur en architectuur, zorgen voor een grote dynamiek van het evenement. Een stukje betoverde tuin voor de 'rituelen om te leven', een groot buffetgedeelte en een prachtig terras zorgen ervoor dat u ten volle kunt genieten van elk moment van unieke en onherhaalbare evenementen

Villa Taurinus heeft twee binnenkamers waar geschiedenis en eigentijdsheid perfect samengaan dankzij het designgenie van Gnosis Architecture. Een perfecte combinatie, uniek gemaakt door het romantische omringende landschap van Villa Taurinus, de ideale locatie voor elk type evenement.

maaltijd

De voortreffelijkheid van Villa Taurinus is de keuken, dagelijks gevoed door de creativiteit van onze chef-kok. De zorg in de selectie van grondstoffen, gecombineerd met de artistieke flair van ons keukenteam, geeft leven aan gastronomische voorstellen die altijd nieuw en gewild zijn.

Aangeboden diensten

Elegantie, raffinement en uitgestrektheid van ruimtes maken Villa Taurinus de ideale locatie voor uw bruiloft in elk seizoen. Ons team van experts bestudeert namelijk nieuwe oplossingen om elk evenement uniek en exclusief te maken

Bezoeker, laat een review achter over Villa Taurinus en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Villa Taurinus

4.9 6 reviews
Door gio.silver
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik had het genoegen om een dag door te brengen op deze prachtige plek, proeverij van de lekkernijen bereid door hooggekwalificeerd personeel. Ik had de eer om aardige, vriendelijke en behulpzame mensen te ontmoeten. Uitstekende service en een adembenemend uitzicht. Dank aan jullie allemaal bij Villa Taurinus en de getalenteerde theaterregisseur.
Misbruik rapporteren
Door c.anna
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Een magische plek! We zijn in 2014 getrouwd en besloten terug te komen voor Valentijnsdag. We brachten een prachtige avond van elegantie, smaak en uitstekend eten door .. We twijfelden er niet aan dat we het succes van de eerste keer opnieuw zouden hebben gespeeld! Super aanbevolen!
Misbruik rapporteren
Door anto.nietta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Een adembenemende locatie, zeker voor het prachtige uitzicht, en het suggestieve uitzicht op zee met zonsondergang, maar vooral de toegevoegde waarde is het personeel, hoffelijk en attent op elke behoefte van de gasten. Zelfs de uiterst verfijnde keuken wordt met grote zorg geserveerd tijdens de presentatie .. hoe zit het met de proeverij in een prachtige Romeinse cisterne? Hij huwde perfect met de romantische sfeer en het voortreffelijke eten en deed ons reizen door vervlogen tijden en heden ... Ik beveel het aan om belangrijke gelegenheden te vieren voor professionaliteit en ernst, die bij Villa Taurinus thuis zijn!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
350
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
115
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
350
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
250
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
350
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 80078
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Tent of Overkapping
 • Parkeren
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op de zee
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht