• Prijsklasse Midden

Lucas en Luiza , twee fotografen geboren en getogen in het historische Ouro Preto , hebben altijd geleerd om schoonheid in elk detail te observeren en te vereeuwigen in prachtige foto's. Dit is het werk gedaan in Voal Photography .

Gepassioneerd door de kunst van het vertellen via beelden, opende Lucas en Luiza vier jaar geleden Voal om hun klanten een grondig werk te bieden, niet alleen op het moment van de klik, maar lang daarvoor, bij de waarneming van de wereld, in de interactie met de mensen, met de liedjes waar ze naar luisteren en met de natuurlijke schoonheden die hen inspireren.

Naast Ouro Preto, bedient Voal Brazilië van eind tot eind en in het buitenland , en heeft ook werk verricht in Portugal en de Verenigde Staten . En de volgende test kan van jou zijn, waar je ook bent.

Neem gewoon contact op met het team van Voal Photography , reserveer uw date en zorg dat er professionals bij u zijn die klaarstaan om het avontuur te beleven en de sensatie van het met grote gevoeligheid vereeuwigen van uw liefdesverhaal.

Bezoeker, laat een review achter over Voal Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Voal Fotografia

4.9 7 reviews
Door jardim.anapaula
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Naast dat ze geweldig zijn als fotografen, zijn Luiza en Lucas vriendelijk en leuk.

Misbruik rapporteren
Door maduferreira
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het zijn uitzonderlijke professionals, gevoelig en punctueel. Wat ons het meest gecharmeerd was, was de persoonlijke service. Ze probeerden de bruid en bruidegom te leren kennen, hun smaak, hun voorkeuren en hun beste fotografiehoeken. Alles fijn bestudeerd en het werk afronden met de mooiste muziek, degene die het meest het paar en het moment vertegenwoordigt. Ik vind het leuk om hun werk te volgen en heb me altijd verrast. Super aanbevelen.

Misbruik rapporteren
Door milatalves
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat te praten over dit huis dat puur is, onze foto's waren ongelooflijk met ons gezicht. Het verschil in Voal is dat ze denken dat "uit de doos" altijd duizend spontane foto's zijn die prachtig zijn. Daarnaast maken ze de fotomarathon een leuk en grappig iets. Ik zou duizend keer samentrekken met mijn ogen dicht.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
R$ 3.900,00
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
10:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
A vista com desconto. Parcelamos em até 10 vezes.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Sensibilidade não só no olhar mas também na relação com os noivos. Atentos aos momentos decisivos, preferimos evitar as poses e registrar instantes, detalhes e expressões de maneira natural e autêntica. Fotografamos o dia do casamento com intensidade observando tudo o que acontece até os instantes finais da festa.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Trabalhamos em equipe. Em todos os eventos a VOAL estará presente com os fotógrafos Lucas e Luiza. Para eventos com mais de 300 pessoas contratamos um terceiro fotógrafo de nossa total confiança é contratado.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
60 dias

Adres

Stad: 35400-000
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Midden
  • Fotografie
  • Spontane Fotojournalistiek