Home Weddingplanners Weddingplanners Bayern Weddingplanners München

Wedding by Milan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Bayern Weddingplanners München

Wedding by Milan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 15 €
vertalen

BRUILOFT MILAAN - BRUIDSPLANNING MET UW BRUIDSPLANNER

Laten we trouwen! Bruiloft stress? Dit woord bestaat niet (bij ons)!

"We plannen persoonlijk met u uw droomhuwelijk" in München en omgeving, of in Kroatië!

Mijn ambitie is om mijn passie en creativiteit te gebruiken om de ambitieuze en persoonlijke wensen van jou als pasgetrouwd, passend, gedenkwaardig en onmiskenbaar te stellen.

Uw bruiloft moet onvergetelijk, persoonlijk, individueel en zorgeloos zijn?

Gewoon perfect?

Dan ben je bij mij in goede handen!

Geniet van de anticipatie van uw evenement - ontspannen en zonder stress!

Vier je droomhuwelijk in München of omgeving!

Of wilt u misschien om te trouwen op een van de meer dan 1.000 prachtige eilanden in Kroatië te komen?!
Speciale en buitengewone locaties en 300 zonnige dagen per jaar spreken voor zich!

Als professionele weddingplanner (IHK), laat je wensen en dromen uitkomen.

Het is mijn wens dat je bewust de voorbereidingstijd en de anticipatie van je mooiste dag in het leven waarneemt en dat je deze tijd voor altijd als zodanig zult herinneren.

Door mijn zorg voor de bruiloft, op de dag en na het evenement, kunt u ontspannen en genieten van de tijd. Gebruik je kostbare tijd voor andere dingen en laat het tijdrovende onderzoek en de organisatie van je droomhuwelijk aan mij over.

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden en heeft u de exclusieve beslissingsbevoegdheid over alle belangrijke punten die van invloed zijn op uw bruiloft.

Mijn netwerk en mijn portfolio van serviceproviders leveren een grote bijdrage om van uw bruiloft een droomachtig en perfect evenement te maken.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
15 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Das Honorar für die Komplettplanung ist zahlbar wie folgt: 20% bei Abschluss der Vereinbarung 50% zur Mitte der Vertragslaufzeit 30% bis 14 Tage vor der Veranstaltung Abweichend davon bei Teilplanung: 50% bei Abschluss der Vereinbarung 50% bei erbrachter Leistung
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Wedding by Milan

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
dittmar_yvonne
Door Yvonne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Milaan is een zeer betrouwbare weddingplanner en nog belangrijker een aardig persoon! We werden hem via een artikel op internet bewust en vonden hem meteen leuk. Hij organiseerde onze bruiloft in Kroatië en vergezelde ons door de verwarring van de autoriteiten. Deze dag blijft onvergetelijk en we zijn blij dat we hem aan onze zijde hadden als contactpersoon. BEDANKT Milaan, voor uw toegewijde werk. Het beste voor ons !!!

Misbruik rapporteren
sinja.schoen
Door Sinja
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Milaan,

je hebt van onze bruiloft de mooiste dag van ons leven gemaakt.  

Al bij ons eerste telefoontje overtuigde u ons van uw sympathieke aard, dus we wisten al snel dat u ons het volgende jaar zult vergezellen.  

Onze droom om in Kroatië te trouwen, heeft je als Kroatische inwoner niet afgeschrikt en daarom hadden we kort daarna de eerste voorbereide locatievoorstellen.

Toen we de locatie in Kroatië voor het eerst wilden zien, liet je je niet meenemen en reisde je ook naar Porec om ons persoonlijk te ontmoeten.  

Hoe dan ook, tijdens de hele planningsperiode stonden we altijd aan onze kant en waarschuwden we ons zodra we ons budget overschreden.  

Op de trouwdag konden we 100% op u vertrouwen. Je zorgde ervoor dat alles soepel op de achtergrond verliep, dus we hadden een geweldige ontspannen dag.  

Bedankt voor het uitvoeren van al onze wensen (vuurwerk, ijscowagen, etc.) en we hebben de PERFECTE DAG gehad die we nooit zullen vergeten.  

Hartelijk dank voor uw unieke werk  

Sinja en Vipin  

Misbruik rapporteren
sheiter
Door Swen
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beste Milaan, met heel mijn hart, bedankt, bedankt, bedankt! Onze bruiloft onder de Kroatische zon was een echte droom die we je verschuldigd zijn! Vanaf het allereerste moment was je er vanaf het allereerste moment en met tal van ideeën kon je onze wensen perfect realiseren. Zo'n creatieve, individuele en unieke bruiloft is door veel gasten verteld, ze hebben het nog nooit eerder meegemaakt. Onze fantastische locatie, het hotel (naam) op het eiland (naam) was precies wat we ons hadden voorgesteld. Zelfs de DJ, de zangers en organisatoren van de structuur die u op de juiste manier hebt gekozen, zodat de viering niet alleen onvergetelijk is, maar ook gewoon te lang ontbreekt. Bedankt, Milaan, voor al je inspanningen om onze wensen te overtreffen, je bent de beste. We zijn zo blij dat we na lang zoeken de perfecte weddingplanner hebben gevonden.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 80807

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact