• Prijsklasse Midden

BRUILOFT MILAAN - BRUIDSPLANNING MET UW BRUIDSPLANNER

Laten we trouwen! Bruiloft stress? Dit woord bestaat niet (bij ons)!

"We plannen persoonlijk met u uw droomhuwelijk" in München en omgeving, of in Kroatië!

Mijn ambitie is om mijn passie en creativiteit te gebruiken om de ambitieuze en persoonlijke wensen van jou als pasgetrouwd, passend, gedenkwaardig en onmiskenbaar te stellen.

Uw bruiloft moet onvergetelijk, persoonlijk, individueel en zorgeloos zijn?

Gewoon perfect?

Dan ben je bij mij in goede handen!

Geniet van de anticipatie van uw evenement - ontspannen en zonder stress!

Vier je droomhuwelijk in München of omgeving!

Of wilt u misschien om te trouwen op een van de meer dan 1.000 prachtige eilanden in Kroatië te komen?!
Speciale en buitengewone locaties en 300 zonnige dagen per jaar spreken voor zich!

Als professionele weddingplanner (IHK), laat je wensen en dromen uitkomen.

Het is mijn wens dat je bewust de voorbereidingstijd en de anticipatie van je mooiste dag in het leven waarneemt en dat je deze tijd voor altijd als zodanig zult herinneren.

Door mijn zorg voor de bruiloft, op de dag en na het evenement, kunt u ontspannen en genieten van de tijd. Gebruik je kostbare tijd voor andere dingen en laat het tijdrovende onderzoek en de organisatie van je droomhuwelijk aan mij over.

Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden en heeft u de exclusieve beslissingsbevoegdheid over alle belangrijke punten die van invloed zijn op uw bruiloft.

Mijn netwerk en mijn portfolio van serviceproviders leveren een grote bijdrage om van uw bruiloft een droomachtig en perfect evenement te maken.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Bezoeker, laat een review achter over Wedding by Milan en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Wedding by Milan

4.8 5 reviews
Door Yvonne
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft


Milaan is een zeer betrouwbare weddingplanner en nog belangrijker een aardig persoon!
We werden hem via een artikel op internet bewust en vonden hem meteen leuk. Hij organiseerde onze bruiloft in Kroatië en vergezelde ons door de verwarring van de autoriteiten. Deze dag blijft onvergetelijk en we zijn blij dat we hem aan onze zijde hadden als contactpersoon. BEDANKT Milaan, voor uw toegewijde werk. Het beste voor ons !!!

Misbruik rapporteren
Door Sinja
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Milaan,

je hebt van onze bruiloft de mooiste dag van ons leven gemaakt.  

Al bij ons eerste telefoontje overtuigde u ons van uw sympathieke aard, dus we wisten al snel dat u ons het volgende jaar zult vergezellen.  

Onze droom om in Kroatië te trouwen, heeft je als Kroatische inwoner niet afgeschrikt en daarom hadden we kort daarna de eerste voorbereide locatievoorstellen.

Toen we de locatie in Kroatië voor het eerst wilden zien, liet je je niet meenemen en reisde je ook naar Porec om ons persoonlijk te ontmoeten.  

Hoe dan ook, tijdens de hele planningsperiode stonden we altijd aan onze kant en waarschuwden we ons zodra we ons budget overschreden.  

Op de trouwdag konden we 100% op u vertrouwen. Je zorgde ervoor dat alles soepel op de achtergrond verliep, dus we hadden een geweldige ontspannen dag.  

Bedankt voor het uitvoeren van al onze wensen (vuurwerk, ijscowagen, etc.) en we hebben de PERFECTE DAG gehad die we nooit zullen vergeten.  

Hartelijk dank voor uw unieke werk  

Sinja en Vipin  

Misbruik rapporteren
Door Swen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Beste Milaan,
met heel mijn hart, bedankt, bedankt, bedankt!
Onze bruiloft onder de Kroatische zon was een echte droom die we je verschuldigd zijn! Vanaf het allereerste moment was je er vanaf het allereerste moment en met tal van ideeën kon je onze wensen perfect realiseren. Zo'n creatieve, individuele en unieke bruiloft is door veel gasten verteld, ze hebben het nog nooit eerder meegemaakt.
Onze fantastische locatie, het hotel (naam) op het eiland (naam) was precies wat we ons hadden voorgesteld. Zelfs de DJ, de zangers en organisatoren van de structuur die u op de juiste manier hebt gekozen, zodat de viering niet alleen onvergetelijk is, maar ook gewoon te lang ontbreekt.
Bedankt, Milaan, voor al je inspanningen om onze wensen te overtreffen, je bent de beste. We zijn zo blij dat we na lang zoeken de perfecte weddingplanner hebben gevonden.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Das Honorar für die Komplettplanung ist zahlbar wie folgt: 20% bei Abschluss der Vereinbarung 50% zur Mitte der Vertragslaufzeit 30% bis 14 Tage vor der Veranstaltung Abweichend davon bei Teilplanung: 50% bei Abschluss der Vereinbarung 50% bei erbrachter Leistung
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Das Honorar hierfür beträgt 15-20% je nach Absprache des Gesamtbudgets
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Jedes Paar ist einzigartig. Und jede Hochzeit auch. Ob rauschendes Fest, rustikale Landpartie oder intime Runde - im Mittelpunkt steht immer die Liebe. Es gibt viele verschiedene Arten zu heiraten, genau so wie es verschiedene Brautpaare gibt. Bei einer Komplettplanung entwickeln wir während der Hochzeitsplanung ein auf Sie individuell und zugeschnittenes Hochzeitskonzept. Mit viel Liebe zum Detail, Geduld und Einfühlungsvermögen, beraten, planen, organisieren und koordinieren wir als Ihr Hochzeitsplaner Ihre Hochzeit ganz nach Ihren Wünschen & Vorstellungen. Wir Ihr Hochzeitsplaner München Team bieten Ihnen auch Teilplanungen an und übernehmen auch sehr gerne z.B. die aufwendige Location Suche für Sie.

Adres

Stad: 80807
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden