Weddingdeco.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Weddingdeco.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

De grootste trouwwebshop van Nederland en België!

De mooiste dag uit jullie leven nóg een stapje mooier maken, daar doen we het voor bij Weddingdeco! Met meer dan 3.000 producten om jullie bruiloft persoonlijk te maken is er voor de bride to be van nu altijd wat te vinden bij ons. Wij importeren de mooiste producten uit heel de wereld en ontwerpen de leukste stationery om jullie dag onvergetelijk te maken. Zo hoef je dus niet meer heel het internet af te struinen, maar shop je dus lekker vanaf de bank.

Van vintage bruiloft tot een moderne bruiloft of een kleurrijke bruiloft; voor ieder thema hebben wij producten volgens de laatste trends. Je kunt bedankjes en trouwkaarten maken in één persoonlijke trouwhuisstijl, decoratie vinden voor de ceremonie tot en met het trouwfeest en unieke producten spotten op het gebied van gastenboeken, tafelstyling en accessoires.

Alle producten zijn uit de voorraad leverbaar, voor 22.00 uur besteld, is zelfs de volgende dag al huis!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Levering
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012

Meningen over Weddingdeco.nl

3.1
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(2)
(2)
Prijs/kwaliteit
(1)
(1)
(2)
Aanrader?
(2)
(2)
zoeverhoeve1999
Door Zoë
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf! Ik heb een MAAND! geleden (5 Mei) een bestelling geplaatst die een levertijd zou hebben van 10 werkdagen voor mijn bruiloft op 8 juni. Nu is het 6 juni en heb ik nog steeds geen complete bestelling mogen ontvangen. Ik ben al 2,5 week aan het bellen waar mijn bestelling blijft, vervolgens word ik bij elk telefoongesprek of weggedrukt of wordt mij verteld dat een andere collega het zal gaan oplossen, omdat de betreffende er niks mee kan. Ik bel ELKE DAG het bedrijf op wat de status is van mijn bestelling en of ze al een oplossing hebben gevonden omdat ze zelf nooit iets van zich laten horen, als ze zogenaamd de volgende dag iets zullen laten weten WAT ZE NIET DOEN. Nu zeggen ze ineens dat het pakket onderweg is en 5 dagen geleden al bij de vervoerder was terwijl ik nergens een track of trace van heb. Ik zit nu met lege handen voor een bruiloft over 1 dag en ik heb nog steeds geen oplossing gehoord. Wat een verschrikkelijke klantenservice en kt bedrijf is dit.

Misbruik rapporteren
jilllukassen
Door Jill
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze komen hun afspraken niet na. Leveren een slecht product, zijn vervolgens niet bereikbaar en geven geen respons via de mail. Ik bestel hier niets meer en ben nog op zoek naar een mooi gastenboek. Een bruiloft is al duur genoeg, zonder dat anderen met je geld spelen. Dit gastenboek kan zo de prullenbak in verdwijnen. 

Misbruik rapporteren
Hoi jilllukassen,
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het gastenboek. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Wegens grote drukte waren wij minder goed bereikbaar, maar dit mag een goede oplossing voor jou niet in de weg staan. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn, wil ik je vragen om ons te mailen met een foto van je klacht en je ordernummer. Dan zullen we samen kijken naar een passende oplossing.
Groetjes Tineke - Weddingdeco.nl
b-teunissen
Door Bart
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voldoet uitstekend aan verwachting en product is snel opgestuurd en goed verpakt ontvangen. Komt ook goed overeen met getoonde product op de webshop.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3316 GZ

Dit adres is enkel om bestellingen af te halen. Er is geen winkel of showroom.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact