Wedwings by Rita Soares-Alves

  • Prijsklasse Luxueus

Wedwings van Rita Soares-Alves is gespecialiseerd in de organisatie en styling van Destination Weddings in Portugal, van de Douro tot de Algarve, evenals de Azoren en Madeira.

“Onze bruiloften weerspiegelen de persoonlijkheid van onze pasgetrouwden, waardoor ze echt uniek zijn, of ze nu een bruiloft idealiseren op een prachtig strand van Alentejo of een romantisch paleis in Sintra.

Gericht op wat echt belangrijk voor u is , werken we vanaf het eerste contact als een team om uw ideeën, de juiste timing, de beste oplossingen en het doel van een trouwdag te hebben die uw verwachtingen overtreft , uw verwachtingen . en die van uw gasten, familie en vrienden.

En het geluk op je gezicht zien is uiteindelijk mijn grootste beloning! "

//

Weddings door Rita Soares-Alves is een bureau voor bruiloftsplanning en -styling gespecialiseerd in Destination Weddings in Portugal, van de Douro-regio tot de Algarve, evenals de Azoren en de Madeira-eilanden.

"Onze bruiloften weerspiegelen wie onze koppels zijn, wat elke bruiloft uniek maakt, of het nu aan het prachtige zandstrand van Alentejo is of in het paleis van Sintra.

Mijn team en ik geloof dat naast het verstrekken van een   eerste klas service , de focus moet liggen op wat   Het is echt belangrijk voor u en uw gasten . Vanaf het eerste contact zullen we samenwerken om u te helpen deze ideeën door te nemen en tot leven te brengen,   een dag creëren om te onthouden,   de verwachtingen van jou en je gast overtreffen.

Er is geen betere beloning voor ons op Wedwings dan je te zien met een stralende glimlach van echt geluk ”

Bezoeker, laat een review achter over Wedwings by Rita Soares-Alves en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 6 reviews
Door katyana.sa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rita hebben als mijn bruiloftsplanner was in alle opzichten een uiterst positieve ervaring. Ze is een efficiënte, gevoelige en smaakvolle professional. Ik vertrouwde Rita en had een prachtige bruiloft (een perfecte lezing van mijn essentie en alles was mooi). Ik raad 100% aan.

Misbruik rapporteren
Door catarinaabreusilva1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Rita is een GEWELDIGE evenementenplanner en ik wou alleen dat ze andere evenementen voor mij kon organiseren in het land waar ik woon (VS).

Ik ken Rita al vele jaren, maar gebruikte haar diensten alleen voor het eerst in april 2018 toen ze mijn 40e verjaardag organiseerde en de doop van mijn kinderen. Rita is zeer goed verbonden met Portugese leveranciers en heeft zichzelf in een korte periode als een belangrijke speler op deze markt bewezen, hetgeen haar professionaliteit en goede smaak vertegenwoordigt.

Aangezien ik niet in Lissabon woon, moest ik voor ALLES op Rita vertrouwen en ben ik een ongelooflijk moeilijke klant. De planning duurde maanden en Rita was geweldig met de communicatie op afstand en het beheren van tijdsverschillen. Beide evenementen waren prachtig tot in de details gepland en Rita kon niet alleen anticiperen op onze behoeften, maar ook tegemoetkomen aan verschillende last-minute verzoeken en onvoorziene omstandigheden.

We houden van Rita en bevelen haar aan aan iedereen die evenementen (veel verder dan bruiloften) in Portugal wil organiseren.

Misbruik rapporteren
Door catarinaabreusilva
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

We huurden Rita in voor het 40-jarig verjaardagsfeest van mijn vrouw en de doop van onze kinderen in april 2018. Ze was geweldig en zonder Rita hadden we niet hetzelfde mooie rug aan rug-evenementen kunnen afleveren in hetzelfde weekend. Zij is UW EVENEMENTENPLANNER IN LISSABON - zoek niet verder.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pagamentos faseados a definir com os clientes. Phased payments to be discussed with clients.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Sob consulta / Upon Request
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Desde o primeiro dia, acompanhamos os nossos noivos, ouvimos as suas histórias, cuidamos das suas preocupações e anseios e inspirado-nos nos que é realmente importante para eles. Desenhamos casamentos elegantes, com uma personalidade muito própria, que é a de cada casal. E proporcionamos uma experiência exclusiva e singular com o melhor que Portugal tem para vos oferecer. From day one, we follow our grooms, listen to their stories, take care of their concerns and yearnings, and inspire us that it is really important to them. We design elegant weddings with a personality of their own, a reflection of each couple. And we provide a unique and unique experience with the best that Portugal has to offer.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 1050-191
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus