• Prijsklasse Midden
  • Website

Het Zaanse Bruidshuis heeft alles onder één dak. Wij hebben een zeer groot assortiment betaalbare trouwringen ca. 4000 trouwringen (eigen goudsmid) en een grote collectie bruidslingerie die ook in grote maten verkrijgbaar is. Onze trouwjurken zijn in 50 verschillende kleuren en van maat 34 tot/met 60 en tevens in kindermaten leverbaar. Elke jurk kan ook geheel naar eigen wens worden aangepast in onze winkel in Zaandam. Heeft u een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk, samen met u ontwerpt onze couturier een unieke creatie. Kortom alles in huis voor de bruid.

Geen gewone winkel? Nee, WomenWants heeft een winkel, eentje waarin je zo zou willen wonen. Omdat wij maatwerk levern en wij het belangrijk vinden dat u op dit belangrijk moment niet gestoord wordt door andere klanten zijn wij uitsluiten adviseren wij jullie een afspraak te maken. Onze woonkamer voelt direct goed aan, en geeft op een informele manier een indruk van de grote collectie.

WomenWants/Kies Je Trouwring heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in de “andere merken” en is onderdeel van Het Zaanse Bruidshuis en heeft alles onder één dak.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Di-Za 10-18 uur en eventueel ook koopavonden en maandag op afspraak.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Pin, ideal, mister cash, contant en creditkaart
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
PROFESSIONEEL Trouwen, je doet het vaak maar één keer, en het zijn herinneringen die je nooit meer vergeet. Dus maak je van die mooiste dag ook een hele bijzondere dag. WomenWants.nl is in de voorbereidingen zeer betrokken. WomenWants combineert alles bij elkaar, wij noemen het de one-stop-shop. Je kunt terecht voor je trouwjurk maar ook voor je bruidslingerie en accessioires. Maar ook onze collectie trouwringen is bijzonder te noemen en anders dan standaard. Het team van WomenWants is er voor jullie. INNOVATIEF Geen gewone winkel? Nee, WomenWants heeft een atelier, eentje waarin je zo zou willen wonen. WomenWants werkt namelijk niet met een open deur maar alleen op afspraak. Op deze manier is WomenWants er voor jullie. Onze woonkamer voelt direct goed aan, en geeft op een informele manier een indruk van de collectie. WomenWants heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in de “andere merken” en heeft voor bijna elk figuur wel een passend torselet. Verder zet WomenWants in op online, gewoon gemakkelijk vanuit je luie stoel achter je tablet of computer uitzoeken en bestellen, kom je er online niet uit, dan staat de klantenservice voor je klaar. BETROUWBAAR De meer dan 15 jaar ervaring als edelsmid geeft voldoende ervaring om er voor te zorgen dat u met een professioneel advies naar huis gaat. Een lastminute trouwring? Geen probleem , dankzij de meer dan uitstekende samenwerking met onze leveranciers welke zorgvuldig zijn gekozen en jaarlijks worden bezocht geeft ons vaak net dat beetje extra.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Adres

Stad: 1506EG

Hoe kunt u ons bereiken:

Komt u met de auto?Dan kunt u het best parkeren op parkeerplaats Behouden Haven bij de Klokbaai (kosten 2,00 per uur). Zet uw auto niet in de naast gelegen parkeergarage van de Dirk supermarkt, deze is alleen voor klanten van de supermarkt. Gemiddeld zijn onze klanten ca. 3 uur in ons atelier. De kosten voor een dagkaart zijn 6,00. Alle andere parkeergelegenheden in de buurt zijn minder voordelig en verder weg. Straat parkeren is duurder met een maximale parkeertijd van 1,5 uur en er zijn maar enkele plekken beschikbaar.". Het centrum van Zaandam is recentelijk helemaal vernieuwd en leuk om een dagje uit van te maken. Bekende winkels zoals Primark en V&D hebben in Zaandam een vestiging. Uiteraard zijn ook leuke restaurants in het centrum te vinden.

Met het openbaar vervoer?Wij bevinden ons op ongeveer 10 minuten lopen vanaf NS-station Zaandam. U kunt ook gebruikmaken van bus 69. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen aan de Botenmakersstraat. Kijk op http://www.9292.nl voor een actueel reisadvies.

Gerelateerde tags:
  • Bruidsmode Boetiek
  • Midden
  • Eigen werkplaats
  • Online Verkoop