1/7
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's
1 van 7 foto's

Beschrijving

Zoeken jullie een trouwlocatie aan het water, met een groot terras en een sfeervolle binnenruimte? Dan zijn jullie bij Woods aan het juiste adres. Jullie kunnen bij ons met de boot aanmeren, trouwen, borrelen, dineren of feesten. Kortom, alles op één locatie.

Woods ligt in het Westelijk havengebied in Amsterdam. We zijn dan ook eenvoudig met de boot te bereiken. Sterker nog, jullie worden voor de deur afgezet. Omdat we een officiële trouwlocatie zijn, kunnen jullie hier zelfs trouwen. In een stijlvolle ruimte, waar plaats is voor ruim 150 gasten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de receptie hier te houden met lekkere hapjes. Als het mooi weer is, op ons grote terras. Of binnen in onze sfeervolle ruimte. Vervolgens kunnen jullie bij ons dineren (150 gasten) met smaakvolle seizoensgerechten, die we samen met onze chef-kok samenstellen. Hebben jullie voorkeur voor een buffet? Ook dit is geen enkel probleem. En dan het aansluitende feest (capaciteit 300 gasten), dat tot in de late uurtjes doorgaat. En hebben jullie meer mensen uitgenodigd, dan zetten we een stijlvolle tent op, zodat er ruim 500 mensen bij kunnen zijn. Wat voor wensen jullie ook hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Want tenslotte is het jullie dag.

Details

 • 350
 • mid/high-end
 • Wat voor faciliteiten levert de trouwlocatie?

  Terras, Parkeren, Uitzicht op landschap, Toegang voor mindervaliden
 • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

  350
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  3:00
 • Mag het echtpaar hun eigen bruidstaart meenemen?

  Het stel kan hun bruidstaart brengen
 • Vieren jullie meer dan één evenement op dezelfde tijd op dezelfde locatie?

  Een evenement per dag

Meningen (0)

0.0
0 meningen

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

Adres van Woods Amsterdam in Noord-Holland:

Danzigerkade 8 1013 AP Amsterdam

Woods ligt in de Houthaven; aan het IJ in het Amsterdamse Westelijk Havengebied. Vlak bij het centrum en makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets.