Home Weddingplanners Weddingplanners Zürich Weddingplanners Adliswil
vertalen

Wil je geen standaard bruiloft? U bent op zoek naar iets speciaals?

Dan ben je bij mij in de beste handen. Ik ontwerp je bruiloft tot in het kleinste detail.
Met mijn passie voor uitstekende service en speciale concepten, kunt u rekenen op een unieke en onvergetelijke huwelijkservaring. Samen verzamelen we ideeën voor creatieve details die uw persoonlijke stijl onderstrepen en uw huwelijk onderscheiden van anderen.

Je zorgt voor je gasten en brengt zorgeloze uren door op je feest, ik zorg voor de perfecte organisatie. Ik zorg ervoor dat deze unieke dag soepel en soepel verloopt en dat jij en je gasten dit voor altijd zullen onthouden.

Kom dichterbij uw droom van een perfecte bruiloft en neem contact met me op voor een vrijblijvend en niet-bindend consult.

Bezoeker, laat een review achter over Your Big Day en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Your Big Day

4.9 3 reviews
Door Natascha
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben Lidia geboekt voor de complete organisatie van onze bruiloft en hebben er geen seconde spijt van gehad.

Lidia is zeer professioneel en kon heel goed inspelen op onze wensen. Ze had geweldige ideeën voor het ontwerpen van kleine details die ons feest heel persoonlijk maakten. Ze was er altijd voor ons gedurende bijna 12 maanden van onze planning. En op de dag zelf was ze zeer geconcentreerd en toegewijd, maar toch subtiel op de achtergrond.

Voor Lidia is dit niet alleen een baan, maar duidelijk uw passie. Ze doet het met hart en ziel en ik weet zeker dat elk paar met haar voelt zoals we ons voelden - alsof wij en onze groep het belangrijkste voor haar waren.

We raden Lidia ten zeerste aan. Er zijn een paar weddingplanners te koop - maar daarmee krijg je iets heel bijzonders.

We zullen ze missen en wensen alle stellen die op zoek zijn naar een Weddingplaner.nun ja - Lidia.

Misbruik rapporteren
Door Irfan
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Op zoek naar een weddingplanner vinden we de homepage van Lidia Oehrli, die ons meteen aansprak. Zonder aarzeling hebben we u om een eerste afspraak gevraagd. Beiden realiseerden ons na de eerste ontmoeting dat Lidia onze weddingplanner zou worden.

Haar rustige, geconcentreerde, professionele en altijd aardige karakter heeft vanaf het begin indruk op ons gemaakt. Bij Lidia beseften we dat ze haar beroep uitoefent met liefde en volbloed. Ze luistert aandachtig, behandelt behoeften, doet goede voorstellen, heeft een goed netwerk, houdt het budget bij en plant alles precies.

Met uw steun kunnen we echt achterover leunen en ons concentreren op de mooie dingen van een huwelijksvoorbereiding.

Lidia vergezelde ons ook op verschillende data en zorgde ervoor dat we geen onnodige bestellingen kregen, gaf ons tips en gaf ons de nodige herdenkingstijd. Zelfs toen Irfan (Bruidegom) vier dagen voor de bruiloft een gek idee had, liet ze zich niet los uit haar professionaliteit en verduidelijkte ze de implementatie in een oogwenk. Als ze daarom geen haar heeft verloren, kan ze niets uit jouw vrede halen!

Op de huwelijksdag was ze perfect! Alessandra's kamer was al om 9.00 uur, ze had altijd controle over het schema, hielp zich aan te kleden en de fotografen te coördineren. Tegelijkertijd was ze altijd beschikbaar voor de Bräutigam Irfan voor vragen en verduidelijkingen.

Tijdens het hele evenement stond ze op de achtergrond, maar altijd zichtbaar om elke wens van de lippen te lezen. Ze coördineerde alles heel minutieus, van externe leveranciers tot hotelpersoneel. Alles ging goed en we konden ten volle genieten van onze droomdag. De feedback van de 107 gasten, inclusief 15 kinderen, was gedurende weken hetzelfde, zelfs weken later: een mooie, perfect georganiseerde bruiloft. Er zijn nog steeds veel belangrijke details die we hier niet hebben vermeld. We hebben Lidia met succes kunnen aanbevelen en zullen dit zeker blijven doen.

Op dit punt danken we jullie, geachte Lidia, dat je onze trouwdag hebt georganiseerd, dat deze dag soepel verliep voor ons en we konden genieten van onze droomdag.

Met vriendelijke groet

Alessandra en Irfan

Misbruik rapporteren
Door Monica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We organiseerden alles zelf, Lidia Oehrli coördineerde onze dag. Zodat we ons volledig konden concentreren op ons en onze gasten op onze bruiloft en op een ontspannen manier kunnen genieten van de atmosfeer. Lidia is zeer professioneel, heeft veel goede ideeën en een oplossing voor elk probleem. Ze is met haar hele hart in het ding en je voelt dat ze van haar werk houdt. We kunnen Lidia van harte aanbevelen aan iedereen en willen haar oprecht bedanken voor het helpen om onze dag onvergetelijk te maken!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Adres

Stad: 8134