YUCATANLOVE is een " Destination Wedding Company " -bedrijf dat koppels helpt bij het organiseren, plannen en coördineren van hun bruiloft op het schiereiland Yucatan.

We trekken graag een glimlach op elk gezicht door onze acties, op deze manier garanderen we de voortreffelijkheid van onze service.

U kiest het podium: een prachtige hacienda, een magische cenote of een strand met kristalhelder water. Yucatan biedt je de mooiste plekken om de beste dag van je leven te vieren.

Door middel van unieke processen is wat we doen ontworpen om onze klanten een unieke en ongeëvenaarde huwelijkservaring te bieden.

Gecombineerd met ervaringen die u uitnodigen om ten volle van elk moment van uw bruiloft in Yucatan te genieten. Zou het niet magisch zijn om de belangrijkste dag van je leven te leven, in de mooiste hoek van de wereld?

Trouw trouwen op een plek die je alleen voor mogelijk had gehouden in je dromen, is een realiteit. Kom naar Yucatan, we wachten met open armen op je.

Bezoeker, laat een review achter over YUCATANLOVE en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over YUCATANLOVE

4.9 5 reviews
Door Cynthia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

YucatanLove (Laura en Luis) hielp ons onze bruiloft plannen en we konden niet gelukkiger zijn geweest! Nadat we Mérida hadden gekozen voor onze locatie hebben we een paar planners geïnterviewd en we konden met Luis en Laura praten dat ze goed bij elkaar pasten. Van degenen die we interviewden, spraken ze ook het beste Engels.

We brachten uren samen door via Skype te plannen voor iets meer dan een jaar. Telkens als we twijfels hadden, waren ze altijd snel om grondig uit te leggen en bieden ze indien nodig alternatieve oplossingen. Op de dag van de bruiloft waren ze er tot het einde en moesten ze een aantal geïmproviseerde plannen maken vanwege weersveranderingen. We waren zo dankbaar dat ze daar bij ons waren.

Het inhuren van weddingplanners was een van de beste beslissingen die we tijdens het hele proces hebben genomen. Het plannen van een bruiloft is moeilijk en een trouwbestemming is nog moeilijker. Ze hebben geholpen om zoveel van onze stress te verlichten en konden ze niet genoeg bedanken!

Misbruik rapporteren
Door Karla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldig! Ze maakten mijn bruiloft a.slaap. Professioneel, vriendelijk, met respect voor de wensen van het paar. Beste weddingplanners die je kunt hebben!

Misbruik rapporteren
Door Adriana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alle planning en organisatie van mijn bruiloft was op een afstand. Vanaf het eerste moment hebben ze me vertrouwen gegeven en ze zijn zeer professioneel gebleken. Alles is perfect verlopen, het is een geweldig bedrijf! Yucatan Love Ik dank u omdat mijn bruiloft niet alleen onvergetelijk was voor mij, maar ook voor mijn gasten. Huur ze in!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De dos a tres pagos parciales.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 97215
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden