Otteline Philippi (Zangeres Ott)

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Otteline Philippi (Zangeres Ott)

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wat onwijs tof dat ik een van de winnaars van de regio ben geworden dit jaar! Ontzettend bedankt voor het stemmen!

Ik stel me kort even aan degenen voor die mij nog niet kennen; 
Mijn naam is Otteline Philippi en ik ben zangeres. Voornamelijk zing ik tijdens huwelijksceremonies onder begeleiding van een gitaristpianist of solo. Maar vaak wordt dit ook uitgebreid naar de receptie of borrel, muziek tijdens het diner of zelfs het feest! Met een feest kan ik bijvoorbeeld met een DJ en of saxofonist komen - niet een complete band dus, maar wél een complete invulling met als extra tóch live muziek erbij! Of zijn jullie op zoek naar niet een grote band, maar iets er tussenin? Samen met bijvoorbeeld een gitarist, pianist en percussionist kan ik voor sfeervolle muziek zorgen tijdens jullie grote dag.

Mogelijkheden genoeg dus! Ik zing sinds 2010 op bruiloften en door mijn jarenlange ervaring kan ik je goed adviseren hoe jullie muzikale invulling eruit zou kunnen zien. 

Neem gerust contact met mij op als je nieuwsgierig bent geworden en benieuwd bent hoe ik jullie huwelijk zou kunnen invullen. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De bruidsparen betalen in overleg met mij. Dit wordt vervolgens vastgesteld in de bevestiging. Over het algemeen wordt het bedrag uiterlijk 5 dagen voor de bruiloft betaald.
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Otteline Philippi (Zangeres Ott)

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact