32

Omschrijving van het bedrijf

Elke fotoshoot is voor trouwfotograaf Peter van Beek een uitdaging: iedere reportage moet wat hem betreft van WorldPressPhoto kwaliteit zijn. Ieder bruidspaar verdient de mooiste trouwfoto's en krijgt die dan ook. Naast de belangrijke momenten van de dag (het ja-woord, de kus, de ringen) heeft hij ook oog voor alle andere dingen die er gebeuren: zo krijg je een reportage die niet alleen mooie portretten bevat, maar ook de sfeer van de dag weet te vangen.

Ook de portretfoto's hoeven niet allemaal geposeerd en gepolijst te zijn: jullie kunnen gewoon jezelf zijn: dat levert echte foto's op die hip, energiek en spontaan zijn.

Voor Peter van Beek is de fotoshoot met het bruidspaar een belangrijk deel van de bruiloft: niet iets wat tussendoor ook nog even afgevinkt moet worden. Natuurlijk: het maken van die onvergetelijke foto's is het werk van de fotograaf, maar hij kan dat niet zonder het bruidspaar.

Jullie  trouwreportage is het resultaat van een goede samenwerkingtussen de fotograaf en het bruidspaar. Trouwfoto's waar je echt de tijd voor hebt genomen, zijn zoveel mooier dan foto's waarop te zien is dat je gedachten eigenlijk al bij de lunch, de toost en de taart zijn!

 

Peter werkt graag met infrarood inflitslicht, wat een heel bijzonder effect oplevert. Door op deze manier te fotograferen, lijkt een foto bijna surrealistisch: het lijkt een studiofoto, terwijl hij in de buitenlucht is gemaakt. Daarnaast heeft Peter een traditie als internationaal reportagefotograaf waardoor een mix van spontaniteit, snapshot en puurheid ontstaat.

Hoewel een fotograaf op je trouwdag van onschatbare waarde is, moet hij eigenlijk niet opvallen: het is jullie grote dag, en Peter probeert dan ook zoveel mogelijk onopvallend aanwezig zijn. Zo is het bruidspaar het stralende middelpunt en kunnen jullie later nog heerlijk nagenieten aan de hand van jullie foto's.

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Traditioneel
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (7)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 7 reviews
Door ELaurent
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

De foto's van Peter spreken eigenlijk voor zichzelf, je proeft de intimiteit van het moment en de natuurlijkheid van de foto. Peter is een hele fijne aanwezigheid en voelt de sfeer heel goed aan. Hij gaat met passie en zorg te werk, en in alle discretie, waardoor er veel ruimte voor spontaniteit is.

Misbruik rapporteren
Door srpsrp
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Prachtige foto's zijn er na de bruiloft snel aangeleverd. Zeker, Peter is een goeie, die raden we aan! Met plezier

Misbruik rapporteren
Door opdewierd
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We bewaren nog steeds dierbare herinneringen van deze speciale dag. Zo mooi intiem en toch puur de foto's. Eigenlijk merk je bij Peter niet dat hij op jouw bijzondere dag aanwezig is, maar als je de foto's daarna te zien krijgt: Stunning

Ik zou het zo weer doen!! Ben alleen nog steeds gelukkig getrouwd.

Misbruik rapporteren
Door Frits
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Peter is een zeer originele fotograaf. De reportage-achtige sfeer maakt een fotoshoot tot een boeiend geheel. Hij behoort zeker tot de allerbeste trouwfotografen van NL. Bekijk ook zijn andere werk eens op:

www.petervanbeek.com.

Wat een fotograaf!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Peter is op de eerste plaats een fantastische fotograaf, maar wat wij nog veel fijner vonden is dat we ons volledig op ons gemak voelden. De hele bruiloft is prachtig vastgelegd, we hebben veel gelachen en op de meest gewone plekken de prachtigste foto's gemaakt. Peter, dankjewel!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Mons Photography
De beste bruidsfotografen uit Den Haag!
Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!
Zwart-wit trouwfoto´s: mooi en tijdloos!
Originele manieren om de ringen te presenteren! Ontdek het hier!
Originele manieren om de ringen te presenteren! Ontdek het hier!

Adres van Zij Blij Trouwfotografie in Zuid-Holland:

Den Haag
 • #Luxueus
 • #Traditioneel