FAQ

Om u te helpen ons werk te begrijpen en eventuele vragen te verhelderen

1.1 Hoe werkt Zankyou?

Zankyou werkt in drie eenvoudige stappen

1. 1. Registreer je op Zankyou en creëer je eigen persoonlijk Bruiloftsite, waar je een Cadeaulijst Bruiloft aan kan toevoegen, informatie over je bruiloft kunt uploaden en een heleboel andere handige tools kunt gebruiken.

2. 2. Gasten bezoeken je website via een adres aan jou gegeven door Zankyou. Via deze site kunnen ze je een cadeau geven, alles lezen over de bruiloft of zelfs foto's delen met jullie en andere gasten.

3. 3. Alle cadeaus worden bewaard op je Zankyou Account. Je kunt een transactie aanvragen wanneer je het geld wilt gebruiken. Wij maken het geld dan over naar je eigen bankrekening.

1.2 Hoeveel kost het?

Wij rekenen uitsluitend administratieve kosten voor het verwerken van de cadeaus op jullie cadeaulijst. Voor de bruiloft cadeaulijst in Nederland (met Euro) komt dat neer op 1,4% van het totaal geschonken bedrag, met transactiekosten van € 1 per cadeau (Tarieven en Algemene Voorwaarden verschillen per land).

Het bruidspaar kan er via de configuratie van de cadeaulijst zelf voor kiezen wie deze kosten betaald: het bruidspaar of de gasten. In het laatste geval is het gebruik van de Zankyou cadeaulijst volledig gratis. De tarieven van Zankyou zijn wereldwijd het laagst op het gebied van bruiloft cadeaulijsten. Bovendien zijn er geen kleine lettertjes. Transparantie over onze tarieven is een van onze prioriteiten.

Profiteren van lagere kosten? Kies dan voor de premium tarieven via de premium opties.

1.3 Hoe verhouden de kosten voor het gebruik van Zankyou zich met andere aanbieders?

Alle online cadeaulijsten die het ontvangen en verzenden van geschonken geld beheren, vragen een vergoeding. De vergoeding kan betaald worden door de ontvanger of schenker van het geld. Zankyou is geheel transparant over haar tarieven. In Nederland komen de kosten voor het verwerken van de betalingen neer op 1,4% per geschonken bedrag, met transactiekosten van € 1 per cadeau. Het koppel beslist of zij deze kosten zelf voor hun rekening nemen, of dat de gasten deze betalen als ze het cadeau schenken. Zankyou hanteert daarmee het laagste tarief op de markt voor online bruiloft cadeaulijsten.

1.4 Hoe maak ik een Bruiloften Cadeaulijst ? Duurt dit lang?

Je kunt cadeaus kiezen uit de door Zankyou samengestelde catalogus, of, als je het wat origineler wilt aanpakken, zelf cadeaus creëren. Je hoeft alleen maar een naam te verzinnen voor het cadeau, een afbeelding te kiezen en eventueel een prijs toe te voegen- moeilijker dan dat is het niet!

Op deze manier, is ieder cadeau mogelijk: verschillende stadia van uw huwelijksreis, een romantisch diner in uw favoriete restaurant, een weekend in een luxe kuuroord of varen in een luchtballon tijdens zonsondergang. Met Zankyou is de enige beperking je eigen fantasie. Het maken van uw Cadeaulijst Bruiloft is eenvoudig en kan in vijf minuten gedaan zijn. Of veel langer als je het leuk vindt er meer tijd in te stoppen.

1.5 Moeten we de cadeaus op de cadeaulijst daadwerkelijk kopen?

Nee, dat hoeft niet. Zankyou maakt het geschonken geld over naar je eigen bankrekening.Zankyou verkoopt geen fysieke cadeaus. Met andere woorden, met Zankyou kun je de cadeaus kopen die wilt, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt doen met het geld wat jij wilt. Het is jouw geld, dus jouw beslissing!.

1.6 Wat voor prijs zet ik bij de cadeaus? Kunnen gasten ook een vrije bijdrage leveren?

Met Zankyou kies je zelf hoe de gasten cadeaus kunnen geven - a) één vaste prijs voor een cadeau dat in zijn geheel kan worden geschonken, b) een prijs opgedeeld in stukjes, zodat gasten een deel van het cadeau schenken (ideaal voor de grotere cadeaus) of c) geen prijs, zodat gasten kunnen bijdragen aan het cadeau wat ze willen. Op deze laatste manier kun je bijvoorbeeld één groot cadeau creëren, waaraan alle gasten kunnen bijdragen, bijvoorbeeld je huwelijksreis.

1.7 Hoe kan ik Zankyou gebruiken om mijn huwelijksreis cadeau te vragen?

Met Zankyou kun je je huwelijksreis in stukjes opdelen, met specifieke activiteiten, zodat je gasten zelf kunnen kiezen aan welk gedeelte ze willen meebetalen.

Je kiest zelf hoe je de onderdelen van je reis indeelt: in dagen, activiteiten, locaties, etcetera. Alle activiteiten of onderdelen kun je aangeven op een interactieve kaart. Gasten kunnen op deze kaart zien waar jullie wat willen gaan doen en een cadeau kiezen wat hun het meeste aanspreekt. Op deze manier geven zij je een echt persoonlijk cadeau.

1.8 Kunnen gasten ook telefonisch bij jullie cadeaus aan ons geven?

Ja, dat kan. Het klant-ondersteuningsteam van Zankyou staat voor jullie gasten klaar, in meer dan 9 verschillende talen. Gasten kunnen ons van over de hele wereld bellen om een cadeau te geven.

1.9 Kun je ook alleen de Cadeaulijst Bruiloft van Zankyou gebruiken?

Ja, je kunt de Cadeaulijst Bruiloft onafhankelijk van de Bruiloftsite gebruiken. Je kunt de secties die je niet wilt gebruiken uitzetten in het configuratie-menu van je website. Op deze manier komen gasten direct op je cadeaulijst terecht.

1.10 Kan ik mijn eigen adres kiezen voor de cadeaulijst? Als ik al een website heb, kan ik dan toch gebruik maken van Zankyou?

Ja, dat kan. Met Zankyou kun je je eigen adres kiezen. Als je al een website hebt, kun je de Zankyou Cadeaulijst Bruiloft op je huidige pagina integreren.

1.11 Op welke manier kan ik mijn gasten op de hoogte brengen van onze Cadeaulijst Bruiloft op Zankyou?

Door middel van e-mail, in de "Uw gasten" sectie op de website. Hier kun je de contacten selecteren die je graag in je gastenlijst wilt hebben en ze een berichtje sturen waarin je ze laat weten over de Cadeaulijst.

1.12 Wat is het voordeel van Zankyou, ten opzichte van je eigen bankrekening beschikbaar stellen voor de cadeaus?

Onze klanten geven allerlei antwoorden op deze vraag. Door Zankyou te gebruiken kom je bijvoorbeeld niet in de ongemakkelijke situatie je bankgegevens te moeten doorgeven aan je gasten en het is bovendien veiliger dan contant geld ontvangen op de trouwdag zelf. Het is een elegantie manier van geld vragen voor je bruiloft. Daarnaast gaat het bij Zankyou niet alleen over het geven van geld, maar over het geven van een persoonlijk cadeau. Gasten geven je een cadeau van de door jouw samengestelde cadeaulijst, dat vinden de meeste mensen leuker en persoonlijker om te geven dan een contant geldbedrag.

1.13 Zijn er speciale kortingen voor Zankyou gebruikers?

Af en toe mag Zankyou in samenwerking met verschillende partners korting geven op cadeaus. Deze cadeaus worden door deze partners aangeboden op de cadeaulijst en zullen in het Zk Magazine worden aangekondigd.

1.14 Welke betalingsmethoden hanteert Zankyou?

Jullie gasten kunnen betalen met credit card (VISA of MasterCard) of via een bank transactie. Betaling via Zankyou is volkomen veilig. Betalingen en persoonlijke gegevens worden gecodeerd en gegarandeerd volgens de laatste standaard van beveiliging met Thawte.

Heeft u nog andere vragen?

Of bel ons op: (+31) 762 010 004