FAQ

Om u te helpen ons werk te begrijpen en eventuele vragen te verhelderen

4.1 Is mijn geld veilig bij Zankyou?

Ja, je geld is veilig. Waarom? Twee redenen:

1. Het betalingssysteem is versleuteld met de nieuwste veiligheidsnormen en gegarandeerd door Thawte/Verisign en Global Payments. De Cadeaulijst dienst van Zankyou wordt beheerd door LEMON WAY, tot oprichting van betaling gecrediteerd met bankcode 16568J.

2. Voor het verzenden van geld, beschikt Zankyou over een vaste bankrekening, waar Zankyou alleen gebruik van kan maken om geld naar begunstigden over te maken.

Bedenk daarnaast dat meer dan 5 miljoen bezoekers per maand jaarlijks bij elkaar ruim 500.000 cadeaus via Zankyou ontvangen. Daarmee zijn we de meest populaire Bruiloftsite van Europa.

4.2 Loop ik risico als ik mijn bankrekeningnummer aan Zankyou geef?

Je loopt geen enkel risico door Zankyou jouw rekeningnummer te geven. Je bankrekeningnummer wordt gecodeerd opgeslagen in een database welke voldoet aan alle benodigde veiligheidsnormen.

4.3 Wie is Zankyou?

Zankyou is in 2007 opgericht, na de bruiloft van één van de grondleggers van Zankyou. Uit eigen ervaring concludeerden we dat er nog geen service bestond voor het maken van je Bruiloftsite én van een online cadeaulijst voor je bruiloft die voldeed aan de wensen van onze generatie; we trouwen later, hebben dan meestal al samengewoond en alle uitzet zelf bij elkaar gesprokkeld. Daarnaast, hebben we ook veel meer internationale contacten, die we ook graag voor onze bruiloft willen uitnodigingen.

Heeft u nog andere vragen?

Of bel ons op: (+31) 762 010 004