De mooiste bruidsjurken in detail van Pronovias 2015

Een bruidsjurk volledig tot in de details, dan bent u aan het goede adres bij de nieuwe collectie van Pronovias 2015! De nieuwe collectie is simpelweg weer betoverend!

Een van de betoverende details van de collectie zijn de geborduurde gedetailleerde bruidsjurken. We hebben alle geborduurde jurken van de nieuwe collectie verzameld. Deze handgemaakte bruidsjurken zijn extra bijzonder door hun fijnheid, vrouwelijkheid en glamour: gecombineerd met bandjes, prachtige bodies, of gewoon prachtige kleine details bij de halslijn, etc. We presenteren deze gedetailleerde stijl in zijn meest gevarieerde versie.

Bent u nog opzoek naar uw droomjurk van Pronovias? Maak dan kennis met de bruidsmode winkels: Koonings in Deurne, de Prinses bruidsmode in Apeldoorn en de Wizard´s Wedding Wonderland in Den Haag, Harlingen en Almere.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

45 De 50 mooiste bruidsjurken van 2017 voor de bruid met wat kleinere borsten!
De 50 mooiste bruidsjurken van 2017 voor de bruid met wat kleinere borsten!
In deze gallery vieren wij de vrouw met de wat kleinere borstpartij door de 50 mooiste bruidsjurken voor je op een rijtje te zetten!
25 Ontdek de charme van de bruidsjurken van Lillian West 2016!
Ontdek de charme van de bruidsjurken van Lillian West 2016!
Als je nog niet weet welke bruidsjurk je wilt dragen op jouw grote dag, bekijk dan deze elegante jurken in bohemien stijl. Ontdek ze nu!
21 Bruidsjurken van Jasmine Bridal 2015: romantische ontwerpen
Bruidsjurken van Jasmine Bridal 2015: romantische ontwerpen
Ontdek de nieuwe collectie van trouwjurken 2015 Bridal Jasmijn en word verblindt door de romantische ontwerpen voor je trouwdag.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie