X

De mooiste bruidsjurken in detail van Pronovias 2015

  Een bruidsjurk volledig tot in de details, dan bent u aan het goede adres bij de nieuwe collectie van Pronovias 2015! De nieuwe collectie is simpelweg weer betoverend!

  Een van de betoverende details van de collectie zijn de geborduurde gedetailleerde bruidsjurken. We hebben alle geborduurde jurken van de nieuwe collectie verzameld. Deze handgemaakte bruidsjurken zijn extra bijzonder door hun fijnheid, vrouwelijkheid en glamour: gecombineerd met bandjes, prachtige bodies, of gewoon prachtige kleine details bij de halslijn, etc. We presenteren deze gedetailleerde stijl in zijn meest gevarieerde versie.

  Bent u nog opzoek naar uw droomjurk van Pronovias? Maak dan kennis met de bruidsmode winkels: Koonings in Deurne, de Prinses bruidsmode in Apeldoorn en de Wizard´s Wedding Wonderland in Den Haag, Harlingen en Almere.

  Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

  Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

  Meer informatie

  Laat een bericht achter

  Creëer een bruiloftsite

  100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

  Werkt u in de bruiloftindustrie?
  Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie