De mooiste bruidsjurken in detail van Pronovias 2015

Een bruidsjurk volledig tot in de details, dan bent u aan het goede adres bij de nieuwe collectie van Pronovias 2015! De nieuwe collectie is simpelweg weer betoverend!

Een van de betoverende details van de collectie zijn de geborduurde gedetailleerde bruidsjurken. We hebben alle geborduurde jurken van de nieuwe collectie verzameld. Deze handgemaakte bruidsjurken zijn extra bijzonder door hun fijnheid, vrouwelijkheid en glamour: gecombineerd met bandjes, prachtige bodies, of gewoon prachtige kleine details bij de halslijn, etc. We presenteren deze gedetailleerde stijl in zijn meest gevarieerde versie.

Bent u nog opzoek naar uw droomjurk van Pronovias? Maak dan kennis met de bruidsmode winkels: Koonings in Deurne, de Prinses bruidsmode in Apeldoorn en de Wizard´s Wedding Wonderland in Den Haag, Harlingen en Almere.

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

36 Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...
23 23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
23 gekleurde bruidsjurken! Wees een bruid die je gasten nooit meer vergeten
Neem een risico en ga eens voor wat anders! Mis de mooiste gekleurde trouwjurken niet, en ontdek hoe prachtig een gekleurde jurk jou kan staan!
39 Bruidsjurken speciaal voor lange vrouwen. Ontdek ze hier!
Bruidsjurken speciaal voor lange vrouwen. Ontdek ze hier!
Een selectie van de ontwerpen gemaakt van de beste stoffen en composities die jouw bruidslook helemaal fantastisch maken. Mis deze jurken voor lange vrouwen niet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie