25 prachtige stijlen van zwangere beroemdheden die je absoluut moet zien!

Het is al moeilijk genoeg om een mooie feestjurk te vinden voor het aankomende bruiloftseizoen, laat staan als je ook nog eens zwanger bent!

  • De gasten
  • International
  • Gast

Het is al moeilijk genoeg om een mooie feestjurk te vinden voor het aankomende bruiloftseizoen, laat staan als je ook nog eens zwanger bent! Ben jij ook als een gek op zoek naar een jurk die niet alleen mooi maar ook comfortabel zit? Zoek niet langer door en laat je inspireren door deze 25 beroemdheden, die je laten zien dat zwanger zijn en een prachtige jurk dragen heel goed samen gaan! Deze galerij gaat je gegarandeerd op goede ideeën brengen. Ontdek jouw stijl en kies jouw favoriete jurk!

Hoewel lange feestjurken er in alle kleuren zijn, gaan vele beroemdheden dit seizoen voor zwart of donkerblauw met als finishing touch prachtige kralen, borduursels of kant. Je raadt het al; dit doen ze om de babybuik toch iets te verbergen en omdat donkere kleuren nu eenmaal afslanken. Voor degenen die het liefst een simpele en toch elegante jurk willen, moeten eens kijken naar de jurken van Empire. Deze jurken zijn o.a. favoriet bij Angelina Jolie, Jessica Alba, Kate Winslet en Ivanka Trump.

Laat je zwangerschap je niet weerhouden van het dragen van een mooie jurk. Ze zeggen niet voor niets dat zwangere vrouwen, mooier zijn dan gewoonlijk; en met deze outfits al helemaal! Laat je inspireren door deze 25 verschillende jurken en combineer ze met de ideale schoenen. Je zult er geweldig uitzien!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!