Bruidsjurken met strikken: romantisch en origineel!

Als je een echte romanticus bent en graag een zoete en vrouwelijke look wilt dragen op jouw bruiloft, kijk dan eens naar deze bruidsjurken met strik. Elegant, lieflijk en boven alles, supermooi!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Justin Alexander

Er zijn ontelbare bijzondere modellen trouwjurken te vinden voor de nieuwe bruidsjurkencollectie van 2019. De meest talentvolle ontwerpers hebben weer hun best gedaan en hun fantasie de vrije loop gelaten. Er zijn duizenden modellen, stoffen, kleuren en snitten die het maken dat die éne jurk, jouw speciale jurk is. Als je een echte romanticus bent en graag een zoete en vrouwelijke look wilt dragen op jouw bruiloft, kijk dan eens naar deze bruidsjurken met strik. Elegant, lieflijk en boven alles, supermooi!

Adverteren

Voor deze galerij hebben wij 30 jurken met strik gekozen. De strikken zijn te vinden op bijna alle delen van de jurk. Er zijn modellen met een prachtige open rug, die een waar kroonjuweel worden met een mooie strik onderaan, vlak boven je onderrug. Prinsessenjurken met een strik als tailleriem zijn klassiek en sexy. Jurken met een strik bovenaan in de nek, zonder meer très vintage. Ruches, kant, stenen, en andere werkjes maken dat deze jurken toch weer allemaal uniek zijn.

Mis deze daarom selectie niet. Een breed scala aan prachtige jurken met één gemeenschappelijke noemer: strikjes all over. Wij vinden ze prachtig, jij ook?

Voor inspiratie, win acties & leuke kiekjes volg je ons op Instagram, Pinterest en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken met strikken: romantisch en origineel!