40 clutches voor bruiden: de vergeten aanvulling op je bruiloft!

Maak je trouwlook helemaal compleet met een mooie clutch: ideaal om kleine dingetjes in op te brengen tijdens je grote dag en om mee te shinen als klein accessoire!

  • Accessoires bruid

Clutches voor bruiden is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij de look voor je trouwdag, maar het is een aanvulling die zeker niet wordt worden vergeten! Het is immers een accessoire dat we meestal dragen en dat we niet weten hoe we zonder moeten doen tijdens een bruiloft als we te gast zijn

Adverteren

Voor inspiratie hebben wij een selectie van de 40 mooiste clutches samengesteld, die je kunt dragen op je grote dag. Er is een grote verscheidenheid aan kleuren: van de meest klassieke in goud, zilver of brons (die een basis zijn in elke garderobe voor evenementen) tot andere, meer gedurfde en originele kleuren, via natuurlijk de meest neutrale tinten zoals wit, beige of blauw of pastel roze.

En er is natuurlijk ook een grote verscheidenheid aan stijlen: klassiek, romantisch, gedurfd, origineel, met een toevoeging van kralen, parels, bloemendetails, metallic en allerlei stoffen en materialen: leer, strass-steentjes, veren, haakwerk, etc …… Of je nu een klassieke bruid, rocker, bohemien of hippie bent, er is voor ieder wat wils! Hoe dan ook, in deze galerij vind je de ideale tas voor jou en ja, je zult ook een verscheidenheid aan merken en prijzen zien. Of je nu wilt investeren in een exclusieve handtas die je nog veel vaker kunt dragen of dat je iets goedkopers wilt.

Dat kan zijn als het kan en als je zin hebt om dit ideale accessoire te dragen, zorg er dan voor dat je er een vindt die perfect past bij je trouwjurk en je persoonlijkheid. Mis deze galerij met clutches voor bruid niet!

 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

40 clutches voor bruiden: de vergeten aanvulling op je bruiloft!