40 hartvormig decolleté bruidsjurken voor 2016!

Een selectie van 40 bruidsjurken met een hartvormig decolleté uit de 2016 collecties.

  • Trouwjurk stijlen
  • Hartjes hals
  • Bruid

Het kiezen van de perfecte trouwjurk is niet de makkelijkste opgave. Sommige bruiden hebben al van kleins af aan een bepaalde droomjurk in gedachten en wanneer ze hun “ideale” jurk dan eindelijk aanpassen, blijkt deze heel anders te staan dan verwacht. Maar niet getreurd! Er zijn ontelbaar verschillende modellen bruidsjurken en zeker weten dat ook jouw perfecte jurk hiertussen zit.

Adverteren

Om je op weg te helpen bij je zoektocht hebben we een selectie gemaakt uit de vele jurken uit de 2016 collecties. Deze keer zijn dit allen jurken met een hartvormig decolleté. Het is niet verrassend dat deze halslijn al jarenlang één van de meest favoriete looks in de bruidsmode is. De symmetrie tussen de jurk en je gezicht laat deze prachtig uitkomen. Omdat het dit type decolleté de aandacht op de borsten legt, is deze helaas jurk minder geschikt voor vrouwen die iets minder bedeeld zijn.

Kijk mee in onze selectie van deze keer: 40 verschillende jurken met als overeenkomst een hartvormig decolleté. Wedden dat er een jurk voor jou bijzit?

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

40 hartvormig decolleté bruidsjurken voor 2016!