Accessoires met veren voor een chique en elegante bruidslook!

Op de jurk, accessoires en schoenen... Veren worden in alle soorten en maten gebruikt, en voegen absoluut een vleugje glamour en charme toe aan het totaalplaatje.

  • Accessoires bruid
  • Aanbeveling
  • International
  • Bruid
Zo divers als dat bruiloften kunnen zijn, zo zijn er ook oneindig veel stijlen voor bruidsjurken. We zijn inmiddels gewend aan de romantische en traditionele bruidsjurk, maar in deze galerij willen we je laten zien hoe kleine details een eenvoudige bruidsjurk juist prachtig en uniek maken.
Veren worden al heel lang als sieraad gebruikt en zijn een ware ‘eye catcher’. Herinner je je bijvoorbeeld het hoofdsieraad van Sarah Jessica Parker nog in de Sex and the City film? Veren worden in alle soorten en maten gebruikt, en voegen absoluut een vleugje glamour en charme toe aan het totaalplaatje. Denk bijvoorbeeld aan een bruidsboeket met veren, een clutch met veren, en voor degene die iets meer risico wilt nemen; bruidsschoenen met veren.
Neem dus snel een kijkje in de galerij voor de mooiste details en de nieuwste trends voor volgend seizoen. En lees daarna ook: 50 bruidsaccessoires voor de bruid in 2017!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Accessoires met veren voor een chique en elegante bruidslook!