Circles of Love: de nieuwste trend voor jouw bruiloftdecoratie!

Ben jij graag bezig met de allerlaatste trends, en wi je dit graag toepassen op jouw grote dag? Dan zijn circles of love de perfecte uitkomst voor jou!

  • Decoratie stijlen
  • International

De trouwindustrie verandert constant, met elk jaar nieuwe trends en ontwikkeleningen. Zo ook als het gaat om bruiloftdecoratie: een van de nieuwe stijlen en details die je niet kan missen, is de decoratie van bruiloften met bloemenringen: Circles of Love. Een echte revolutie die je niet mag overslaan in deze galerij waar we je ideeën geven om je bruiloft er origineel uit te laten zien

Adverteren

En het lijkt misschien zoiets “eenvoudigs” te zijn op het eerste gezicht, maar de bruiloftdecoratie geeft een unieke touch aan de bruiloft die iedereen zich zal herinneren. De hoepels met bloemen kleden zich aan de muren of worden gebruikt om ze aan het plafond van de zaal op te hangen, waardoor het een droompodium wordt, worden geplaatst in de decoratie voor de ceremonie. Je kunt ze ook gebruiken voor de stoelen, de centerpieces, de notulen of op een andere manier natuurlijk!

Wijk af van de standaard, ga voor deze toffe bruilofttrend en laat een indruk achter op je gasten!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Circles of Love: de nieuwste trend voor jouw bruiloftdecoratie!