Asos lanceert haar eerste collectie voor bruiden. Mis het niet!

Unieke ontwerpen, vol detail en een zeer aantrekkelijke prijs. Ontdek alles dat Asos jou biedt in haar nieuwe bruids-collectie. Je zult het geweldig vinden!

  • Trouwjurk stijlen
  • Kant
  • Bruid

In de afgelopen jaren zien we dat de wereld van bruiloften een radicale wending neemt. Het is uitgegroeid tot een wereld van mogelijkheden en alternatieven om te kiezen wat bij jou past voor één van de meest bijzondere dagen van je leven. Al deze veranderingen zien wij ook terug in trouwjurken. Het grote aantal bruidsbedrijven richten zich meer en meer op jeugdige collecties en wat voornamelijk toegankelijk is voor alle budgetten. Dit is ook het geval bij het Engels modemerk Asos.

Adverteren

De toonaangevende mode firma voor online verkoop heeft een collectie die fris, jong en toegankelijk is voor vrouwen die niet willen te veel uitgeven aan haar trouwjurk. Zij lanceerde haar eerste collectie in maart tegen zeer betaalbare prijzen. Asos, die haar eigen merk op de markt heeft gebracht en sindsdien ook onder andere kleding bedrijven verkoopt, is een stap verder gegaan door het creëren van de eerste selectie van de ontwerpen die perfect voor uw grote bruiloftsdag zullen zijn. De stof als satijn is geïnspireerd door de jaren ’30 met een vintage gevoel en zeer bohemien. Tops met steentjes, kant, lange rokken, palazzo broeken en overalls.

Ontdek alles dat Asos u te bieden heeft en wees één van de eerste met het dragen van de prachtige bruidscollectie!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Asos lanceert haar eerste collectie voor bruiden. Mis het niet!