• Online magazine
  • De Bruid
  • Belichaam kracht met een trouwjurk van Amare Couture: The Alexandria Collection door Casablanca Bridal

Belichaam kracht met een trouwjurk van Amare Couture: The Alexandria Collection door Casablanca Bridal

Als je op zoek bent naar een bruidsjurk om je te onderscheiden van de rest, zoek dan niet verder. De nieuwe collectie voor 2020 bruiden uit de Alexandria-collectie heeft alles en meer!

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Casablanca Bridal

Amare Couture Bridal is een divisie van een van de meest bekende bruidsmerken: Casablanca Bridal. Amare Couture Bridal zet zich in voor het maken van handgemaakte bruidsjurken in de meest vooruitstrevende ontwerpen. Elke Amare Couture jurk is met de hand gemaakt van de beste kwaliteit stoffen, kant en versierd met Swarovski kristallen.

Voor het bruidsmode seizoen van 2020 presenteert Amare Couture Bridal de prachtige Alexandria collectie. Wij zijn onder de indruk! De naam van deze collectie is afgeleid van het Egyptische Alexandrië, een middeleeuwse stad dat één van de machtigste steden in de Mediterrane regio was. Een precies zoals Alexandrië, straalt ook deze trouwjurken collectie een ongeëvenaarde kracht uit. 

Een Amare-bruid zal van top tot teen gehuld zijn in zijde van de meest hoge kwaliteit en prachtige glimmende juwelen. Wat zul jij een zelfvertrouwen uitstralen! Wat Amare Couture Bridal uniek maakt, is dat deze collectie zich onderscheid door middel van het volledig kunnen personaliseren van deze designs. Daardoor is er een Alexandria jurk voor iedere bruid, met de meest uiteenlopende smaken en in iedere maat. De collectie bestaat uit strakke ontwerpen die het figuur van de bruid omarmen en indrukwekkende baljurken die jou doen voelen als een echte prinses. Sensueel en onweerstaanbaar verleidelijk, deze gloednieuwe collectie schetst het perfecte beeld van glamour voor de modern-romantische bruid die geen genoegen neemt met iets dat minder dan perfect is!

Als je op zoek bent naar een bruidsjurk om je te onderscheiden van de rest, waar wacht je dan op? Neem een ​​kijkje in deze galerij met trouwjurken uit de Amare Couture: The Alexandria Collection van Casablanca Bridal voor 2020 bruiden!

Meer lezen? Bekijk dan ook:

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Belichaam kracht met een trouwjurk van Amare Couture: The Alexandria Collection door Casablanca Bridal