X

Bloemenslingers op je bruiloft in 2017? Wij laten je zien hoe je dit het beste aan kunt pakken!

  • [ALT] 13+

Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen uit je leven. Hoewel huwelijken draaien om liefde en geluk, moeten we toegeven dat de organisatie van de grote dag erg stressvol kan zijn. Er zijn veel details te overwegen en dingen die nog klaargemaakt moeten worden op het laatste moment. Al meerdere malen hebben wij het gehad over leuke investeringen in decoratie voor de bruiloft. De juiste accessoires kunnen je locatie een persoonlijke touch geven en zorgen voor de sfeer. Vandaag hebben wij een nieuwe leuke accessoire voor op je bruiloft. De bloemenslinger! Uiteraard is deze trend niet nieuw in de bruiloften scene maar wij laten je graag een paar suggesties zien over hoe jij het net weer iets anders aan kunt pakken.

Bloemenslingers worden steeds meer gebruikt op bruiloften en geven net even wat extra’s aan de decoratie van jouw bruiloft. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om de ceremonie locatie te versieren, een mooi altaar. Ook voor de decoratie van stoelen, zowel voor de bruid en de bruidegom, is een bloemenslinger erg leuk. En wat dacht je van een mooie bloemenslinger dat drapeert over de tafel om je outdoor bruiloft helemaal af te maken? 

Bekijk al onze suggesties in deze gallerij en laat je inspireren door deze mooie en verfrissende decoraties!

Wij raden ook aan: 10 tips voor originele decoratie op jouw bruiloft!

Auteur: Myrthe van Leeuwen
Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie