Bruidsjurken van Zuhair Murad 2019. Sensualiteit en luxe tegelijkertijd!

Hebben we het over luxe bruidsjurken? Dan hebben we het natuurlijk over Zuhair Murad 2019! Bekijk zijn nieuwe collectie hier!

  • Trouwjurk stijlen
  • Zuhair Murad

Een van de meest bekende modebedrijven ter wereld, die verwijst naar haute couture en luxe, is die van de Libanese ontwerper Zuhair Murad. Zijn nieuwe collectie presenteert presenteert zijn nieuwe collectie bruidsjurken met spectaculaire ontwerpen die de gemoderniseerde traditie weerspiegelen. Bekijk de galerij van Zuhair Murad 2019! Je zult gegarandeerd versteld staan van al zijn creaties!

Adverteren

In de nieuwe collectie van Zuhair Murad. haalt de ontwerper zijn inspiratie uit de Art Deco-beweging en de stad New York City. De ontwerpen zijn versierd met de beste stoffen, volumes en uitzonderlijke details zoals de pailletten die zijn geborduurd. De ontwerpen accentueren de rondingen van de bruid en geven een zeer sensuele en luxueuze uitstraling. De tinten die centraal staan variëren tussen crème wit en crème. Vind in deze collectie bruidsjurken met v-halslijnen, laag uitgesneden halslijnen, ruches, tule en kanten trouwjurken terug en laat je inspireren met deze sexy en vrouwelijke trouwjurken.

We hoeven niet nogmaals te herhalen dat Zuhair Murad 2019 een van de beste collecties heeft, want dat is al overduidelijk bekend nar het zien van deze prachtige ontwerpen! Enjoy deze collectie!

Wil je nog meer inspiratie op doen op het gebied van trouwjurken 2019? Bekijk dan ook: Jenny Packham 2019 of Monique Lhuillier 2019. Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze FacebookPinterest en Instagram pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidsjurken van Zuhair Murad 2019. Sensualiteit en luxe tegelijkertijd!