Bruidskleding Carolina Herrera 2018: een collectie geïnspireerd op bloementuinen

Wie van chique en elegante stijlen houdt mag de nieuwe collectie bruidskleding van Carolina Herrera voor 2018 niet missen!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • International
  • 2018
  • Carolina Herrera

Ben jij iemand die van elegantie en chique houdt en wil je graag pronken met een onderscheidend ontwerp op jouw trouwdag? Dan is deze collectie precies wat jij zoekt! Ontdek de nieuwe ontwerpen bruidskleding van Carolina Herrera voor 2018 in deze galerij en zie er prachtig uit op jouw grote dag! Neem voor het vinden van de perfecte bruidsjurk bij jouw figuur een kijkje in dit artikel.

Adverteren

De stijl van de Venezolaanse ontwerpster is erg chique en wij zijn er dol op. De collectie voor het volgende jaar was eerder al zien tijdens de bruidsmode week in New York. Carolina Herrera komt met korte trouwjurken, stijlen met pantalons, two-pieces en gebreide kleding. Kortom; van alles wat! De vormen en lengtes die de collectie het meest kenmerken en het meeste terugkomen zijn geborduurde bloemen die met de hand gemaakt zijn. Voor de meer traditionele bruid heeft zij volumineuze rokken met een strak bovenlichaam, V-halzen, blote schouders en strikken. De collectie bevat ook veel kant, fluweel en andere stoffen.

Kortom een prachtige collectie geïnspireerd op bloementuinen. Je mag deze collectie met de nieuwe bruidskleding van Carolina Herrera voor 2018 niet missen. Kies een ontwerp uit en verleid iedereen met jouw unieke outfit voor de grote dag! Kijk voor meer inspiratie naar de prachtige winterse Real Wedding van Chris & Daphne.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidskleding Carolina Herrera 2018: een collectie geïnspireerd op bloementuinen