De 10 mooiste Zalando bruidsjurken onder de 200 euro

 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
 • Foto: Zalando
  • Foto: Zalando
  • Foto: Zalando
 • more 2+

Bij het organiseren van een bruiloft komen ontzettend veel kosten kijken, daarom is het natuurlijk erg fijn als je op bepaalde zaken kosten kunt besparen! Op Zalando, het online winkel platform, kun je alles vinden waar je naar op zoek bent: kleding, schoenen en accessoires. Maar heb jij er ooit al eens aan gedacht om op Zalando te zoeken naar de trouwjurk van je dromen? Vast niet! Toch is er een groot aantal mooie bruidsjurken te vinden die eruit zien alsof ze direct van de catwalk komen – en ze gaan zeker binnen jouw budget passen. Ontdek deze 10 trouwjurken voor minder 200 euro die wij voor jou geselecteerd hebben op Zalando!

Deze verzameling van Zalando bruidsjurken onder de 200 euro heeft voor ieder wat wils! Zoek jij een moderne, korte bruidjurk met interessante kanten patronen? Of heb je liever een lange, strapless jurk met prachtige zilveren details? Een veel voorkomende trend die we vaak terug zien komen in 2017 zijn bruidsjurken met kant; een trend die ook zeker niet word overgeslagen in deze verzameling van Zalando bruidsjurken. Ga jij voor sexy of voor een meer klassieke look? Dure designerjurk of steelt één van deze Zalando jurken onder de 200 euro jouw hart? Kies je favoriet!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Laat een bericht achter

30 Transparante trouwjurken: kies voor een trouwjurk met tattoo-effect!
Transparante trouwjurken: kies voor een trouwjurk met tattoo-effect!
Een fantastisch model voor de twijfelaars onder ons is de transparante jurk met tattoo effect. We zagen dit model al meerdere seizoenen aankomen, maar in 2018 is deze stijl echt onvermijdelijk!
18 Vintage trouwjurken: herleef de essentie van romantiek!
Vintage trouwjurken: herleef de essentie van romantiek!
Bij een vintage bruiloft, hoort natuurlijk ook een prachtige jurk in deze stijl. Voor de romantische en zelfverzekerde bruid.
36 Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bruidsjurken met boothals: elegant en geraffineerd!
Bent u op zoek naar een bruidsjurk met een elegante en verfijnde uitstraling? Neem dan een kijkje in onze galerij van trouwjurken met een boothals ontwerp...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie