De beste designs van de London Bridal Show 2017

Bij the London Bridal Show 2017 kwamen de mooiste en nieuwste trends voor dit jaar voorbij!

  • Trouwjurk stijlen
  • Editorial
  • 2017

In de Britse hoofdstad Londen vond ook dit jaar weer een nieuwe editie van de bekendste bruidsmodeshow van Europa plaats. De London Bridal Show 2017 was weer een groot succes. In deze galerij ontdek je bedrijven die deelnamen aan dit geweldige evenement en zie je de nieuwste trends en ontwerpen voor dit jaar voorbij komen.

We hebben een selectie gemaakt van 24 trouwjurken van verschillende merken die deelnamen aan de London Bridal Show 2017. Trouwjurken voor de moderne en kosmopolitische vrouw, zonder de tradities uit het oog te verliezen, met handgeweven stoffen met de meest bijzondere details. Mooie halslijnen, transparante stoffen en de nog steeds zeer populaire prinsessen en mermaid silhouetten. Een zeer chique en elegante stijl die zich aansluit bij merken zoals Angelo, Kenneth Winston, Demetrios, Victoria Kay, JLM Couture, Ronald Joyce MoriLee en meer!

Ontdek de stijl van deze merken en laat je inspireren. Zeker weten dat jij als bruid er prachtig uit zal zien in één van deze nieuwe trends die te zien was op de London Bridal Show 2017. Geniet!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!