De beste looks van de Bafta Awards 2017. 20 designs die je gezien moet hebben!

De Bafta Awards van 2017, de belangrijkste Britse filmprijzen: ontdek de mooiste looks van de nacht, 20 ontwerpen die je gezien moet hebben! Kies je favoriet!

  • Trouwjurk stijlen
  • Editorial
  • Rode loper

Jaar na jaar staat de maand februari in het teken van grote en belangrijke awards in de wereld van cultuur. Evenementen als deze staan altijd garant voor het vinden van nieuwe trends op het gebied van mode. De grote gala´s van de film awards is kenmerkend door de rode loper vol glamour en elegantie. We nemen deze gelegenheid om bij te praten over de Bafta Awards van 2017, de belangrijkste Britse filmprijzen. In deze galerie tonen wij je de beste looks van de nacht, 20 ontwerpen die je gezien moet hebben! Kies je favoriet!

Adverteren

In deze 70e editie van de Bafta Awards zagen we legendarische actrices zoals Meryl Streep, die koos voor een discreet zwart pak met kanten top. De finesse van Nicole Kidman, die koos voor een zwart Armani Privé ontwerp met diep uitgesneden V-hals bedekt in zilveren pailletten. Emma Stone, die een award ontving voor haar rol in de film La La Land, koos voor een bijzonder Chanel Couture design met zilveren accente, met een cross-back en opvallende hals. Op de rode loper van de Bafta awards verschenen ook niemand minder dan Prince William en Kate Middleton. Ook Amy Adams, Emily Blunt en Penelope Cruz inspireren op de rode loper met de meest indrukwekkende haute couture jurken.

Ontdek alle prachtige looks die op de Bafta Awards in 2017 verschenen. Welke van deze 20 ontwerpen is jouw favoriet?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste looks van de Bafta Awards 2017. 20 designs die je gezien moet hebben!