De beste trends in bruidslingerie: voel je sexy op je trouwdag!

Bij Zankyou hebben wij een gallery samengesteld met alle bruidslingerie trends van dit seizoen! Bekijk ze allemaal..

  • Accessoires bruid
  • Lingerie
  • Bruid

Een bruiloft brengt altijd duizenden voorbereidingen met zich mee. Vaak is een van de eerste dingen die je in je bezit wilt hebben, de jurk! Wanneer je de perfecte jurk gevonden hebt valt er een hele last van je schouders. Jij hebt in iedergeval de jurk gevonden waarin jij je goed voelt en weet dat je gaat stralen op je grote dag. Vaak begin je daarna te denken aan de accessoires. Wat voor schoenen matchen perfect bij deze jurk? Wat voor sieraaden ga ik omdoen? Onder hen kun je ook zeker niet de bruidslingerie vergeten. Iets fundamenteels waardoor jij je gegarandeerd onweerstaanbaar op je bruiloft voelt. In deze gallery geven wij je een paar suggesties van mooie, vrouwelijke setjes waardoor jij geïnspireerd raakt voor je eigen bruiloft.

Adverteren

Bodies voor vrouwen die een bruidsjurk met hals dragen aan de achterkant. Beha’s en slipjes, mooie korsetten of wat dacht je van een broekrok? Prachtige kanten onderjurken en sexy jarretels voor de huwelijksnacht. In deze gallery zie je het allemaal voorbij komen.

Laat je inspireren door merken als La Perla, Intimissimi, Andres Sarda of Lily Blossom, ze hebben speciale bruids-collecties. Mis het niet!

Nu jouw outfit voor de grote dag helemaal compleet is, is het tijd om na te denken over wat voor boeket je wilt. Bekijk bij ons de 5 verrassende bruidsboeket trends van 2016 en laat je inspireren!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De beste trends in bruidslingerie: voel je sexy op je trouwdag!