De bruiloftskus: wij tonen jullie de 40 meest romantische!

Geniet van dit romantische item, want ooit ga jij er ook zo één ontvangen. Ontdek de liefdevolle beelden.

  • Foto en video
  • Kus de bruid
  • Bruidspaar
  • Kus

Zoals we weten, bevat een bruiloft vol met spannende en unieke momenten die een ieder van ons niet wilt missen in het leven. De organisatie, bruidsjurk, de hulp van uw dierbaren en het moment waarop je zegt ´ja, ik wil´ zijn mooie symbolieke en traditionele gebeurtenissen. Maar, wat wij toch wel het allermooiste moment van de dag vinden, is de innige kus van het bruidskoppel nadat zij elkaar het ja-woord hebben gegeven. Daarom hebben wij een gallerij gemaakt met een verzameling aan de 40 meest romantische bruilofts kus.

Adverteren

Een kus op de wang, kus op het voorhoofd, kus op de mond of een kus op de hand: alle kussen zijn de moeite waard en allen hebben een gemeenschappelijk kenmerk, namelijk dat ze staan voor het symbool van liefde, eenheid en geluk. En wist je, dat kussen goed is voor de gezondheid? Het verlaagt je bloeddruk, vermindert je hoofdpijn, het zorgt voor het verbranden van calorieën, produceert een face-lift en verhoogt het gevoel van eigenwaarde. Wauw, nu wil je het niet meer laten bij één kus natuurlijk. Maar alles wat een kus omvat is duidelijk van goede waarde en welk moment voor een kus is nu beter als je elkaar net het ja-woord hebt gegeven.

Zwijmel even weg bij de kostbare foto´s die wij voor jullie hebben uitgezocht en beeld je in dat jij straks die persoon gaat zijn die een romantische kus als deze gaat ontvangen!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De bruiloftskus: wij tonen jullie de 40 meest romantische!