De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!

  • more 18+

Wauw! Wat een bruiloft!

Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.

Met een half Hindoestaans, half Nederlandse bruid en een bruidegom met familie in Polen bestond het gezelschap uit diverse culturen. Een multiculturele bruiloft dus!

Het bruidspaar begon de dag met een fotoshoot bij The Lake House in Uitdam. Dit is een bed & breakfast, gelegen aan het Ijsselmeer en op fijne afstand van Amsterdam. Het geweldige landschap bood een prachtig decor voor de eerste foto´s. Daarna vertrok het stel naar het ouderlijk huis van Shantie (dit huis wordt nu bewoond door Jort Kelder), om wederom een aantal mooie foto´s te maken.

De bruiloft zelf vond plaats op een gave industriële locatie, PLLEK. PLLEK omschrijft zichzelf als open-minded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief. Een locatie die helemaal bij dit stel past dus!

Al met al een geweldige bruiloft waarvan wij de foto´s graag met jullie delen!

 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

22 Originele ideeën voor het gastenboek op jouw bruiloft!
Originele ideeën voor het gastenboek op jouw bruiloft!
Wil je graag een origineel gastenboek op je bruiloft, maar weet je niet precies wat? Bekijk dan hier de leuke ideeën voor inspiratie!
31 31 perfecte feestjurken voor oudejaarsavond: schitter als nooit tevoren!
31 perfecte feestjurken voor oudejaarsavond: schitter als nooit tevoren!
Pailletten, strassteentjes, borduurwerk, transparant: alles mag. De meest bijzondere avond en nacht van het jaar nadert, ontdek deze perfecte feestjurken voor oudejaarsavond en wees de belle van het bal.
20 De meest mooie haarstijlen voor de feestdagen!
De meest mooie haarstijlen voor de feestdagen!
Laat je inspireren door deze 20 prachtige haarstijlen voor de bruidsgast!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie