De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!

  • more 18+

Wauw! Wat een bruiloft!

Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.

Met een half Hindoestaans, half Nederlandse bruid en een bruidegom met familie in Polen bestond het gezelschap uit diverse culturen. Een multiculturele bruiloft dus!

Het bruidspaar begon de dag met een fotoshoot bij The Lake House in Uitdam. Dit is een bed & breakfast, gelegen aan het Ijsselmeer en op fijne afstand van Amsterdam. Het geweldige landschap bood een prachtig decor voor de eerste foto´s. Daarna vertrok het stel naar het ouderlijk huis van Shantie (dit huis wordt nu bewoond door Jort Kelder), om wederom een aantal mooie foto´s te maken.

De bruiloft zelf vond plaats op een gave industriële locatie, PLLEK. PLLEK omschrijft zichzelf als open-minded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief. Een locatie die helemaal bij dit stel past dus!

Al met al een geweldige bruiloft waarvan wij de foto´s graag met jullie delen!

 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

46 Accessoires voor de bruid die je niet mag missen. Maak het verschil!
Accessoires voor de bruid die je niet mag missen. Maak het verschil!
Omdat details altijd belangrijk zijn, hebben we in deze galerij aandacht voor de mooiste accessoires. Elk type en alle stijlen hebben een plekje weten te bemachtigen: kijk snel!
27 Trouwen in een pantalon? Origineel en très chique!
Trouwen in een pantalon? Origineel en très chique!
Wil jij graag in een pantalon trouwen? Waarom ook niet?! Mis niet de meest chique voorstellen in deze galerij.
23 De beste decoratie-ideeën voor een vintage bruiloft. Deze stijl is altijd een succes!
De beste decoratie-ideeën voor een vintage bruiloft. Deze stijl is altijd een succes!
Als we het hebben over de decoratie van de bruiloft, hebben we een stijl die je niet mag missen: vintage. Daarom laten we je in deze galerij de beste ideeën voor de decoratie van een bruiloft in vintage-stijl zien.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie