De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!

  • more 18+

Wauw! Wat een bruiloft!

Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.

Met een half Hindoestaans, half Nederlandse bruid en een bruidegom met familie in Polen bestond het gezelschap uit diverse culturen. Een multiculturele bruiloft dus!

Het bruidspaar begon de dag met een fotoshoot bij The Lake House in Uitdam. Dit is een bed & breakfast, gelegen aan het Ijsselmeer en op fijne afstand van Amsterdam. Het geweldige landschap bood een prachtig decor voor de eerste foto´s. Daarna vertrok het stel naar het ouderlijk huis van Shantie (dit huis wordt nu bewoond door Jort Kelder), om wederom een aantal mooie foto´s te maken.

De bruiloft zelf vond plaats op een gave industriële locatie, PLLEK. PLLEK omschrijft zichzelf als open-minded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief. Een locatie die helemaal bij dit stel past dus!

Al met al een geweldige bruiloft waarvan wij de foto´s graag met jullie delen!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Reacties (1)

Laat een bericht achter

111 De beste looks van de Paris Fashion week, lente-zomer 2018. Mis het niet!
De beste looks van de Paris Fashion week, lente-zomer 2018. Mis het niet!
In deze galerij zien we de mooiste ontwerpen van de Paris Fashion Week. Bekijk hem nu en laat je inspireren!
22 Stoeldecoratie voor jullie bruiloft. Mis deze TOP ideeën niet!
Stoeldecoratie voor jullie bruiloft. Mis deze TOP ideeën niet!
Een bruiloft vergt altijd veel voorbereiding waarvan vele onderdelen onbelangrijk lijken. Hebben jullie al nagedacht over stoel decoratie? Dit zorgt voor een geweldig geheel!
40 De mooiste foto's van alle Styled Shoots van 2017!
De mooiste foto's van alle Styled Shoots van 2017!
In 2017 heeft Zankyou heel wat inspirerende en uiteenlopende styled shoots gepubliceerd. We hebben de beste foto's voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder voor de mooiste plaatjes van de styled shoots van 2017!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie