De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!

Wauw! Wat een bruiloft! Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.

  • Real Weddings
  • Bruidspaar

Wauw! Wat een bruiloft!
Adverteren

Is het eerste wat we tegen elkaar zeggen op de redactie, op het moment dat we het mapje Real Wedding Eric en Shantie openen die we van Ashvin Ghisyawan (Totaalfotografie) hebben mogen ontvangen. Ashvin heeft samen met secondshooter Rob ter Bekke en stagiaire Babet de eer gehad een hele gave bruiloft vast te mogen leggen, op een bijzondere locatie met bijzondere mensen. Want als wij naar de foto´s kijken zien we één ding duidelijk overheersen: een hele ontspannen sfeer.

Met een half Hindoestaans, half Nederlandse bruid en een bruidegom met familie in Polen bestond het gezelschap uit diverse culturen. Een multiculturele bruiloft dus!

Het bruidspaar begon de dag met een fotoshoot bij The Lake House in Uitdam. Dit is een bed & breakfast, gelegen aan het Ijsselmeer en op fijne afstand van Amsterdam. Het geweldige landschap bood een prachtig decor voor de eerste foto´s. Daarna vertrok het stel naar het ouderlijk huis van Shantie (dit huis wordt nu bewoond door Jort Kelder), om wederom een aantal mooie foto´s te maken.

De bruiloft zelf vond plaats op een gave industriële locatie, PLLEK. PLLEK omschrijft zichzelf als open-minded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief. Een locatie die helemaal bij dit stel past dus!

Al met al een geweldige bruiloft waarvan wij de foto´s graag met jullie delen!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Totaalfotografie Trouwfotografen
Floor Visagie Haar en Make-up

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (1)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!