X

De meest mooie haarstijlen voor de bruidsgast!

    • Hairstyle.
  • [ALT] 12+

Wanneer je een uitnodiging hebt ontvangen voor een bruiloft begin je vaak al snel na te denken over wat je precies aan gaat doen. Vervolgens begin je daarna op zoek te gaan naar de perfecte schoenen voor bij dat ene jurkje of een prachtige ketting die heel mooi zou staan bij de blouse. Vaak denk je niet echt over je haar na tot de dag voor de bruiloft en dan is de keuze vaak: haar omhoog of los? 

In deze gallerij laten wij je 20 verschillende haarstijlen zien waarmee jij gegarandeerd de show zal stelen dit trouwseizoen. Vlechten waren al langer een trend en het lijkt erop dat deze trend een blijvertje is, ook voor dit seizoen! Van elegante updo’s tot prachtige sexy waves, in deze gallerij is er voor ieder wat wils. Het zijn tevens ook allemaal haarstijlen die jij gemakkelijk zelf thuis zou kunnen doen, dus een tripje naar de kapper hoeft dus ook niet. Bonus!

Heb jij besloten een hoed te dragen naar een bruiloft? Laat je dan nu inspireren door de nieuwste trend onder de bruidsgasten: strohoeden!

Voor de nieuwste artikels en galleries, volg ons op Facebook en Instagram!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie