De meest originele ideeën voor jullie trouwkaarten

De leukste ideetjes voor jullie trouwkaarten vind je in deze galerij. Dus neem snel een kijkje! Welke kiezen jullie?

  • Uitnodigingen en Stationery
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Je hebt maar één kans voor de eerste indruk en daarom wil je er alles aan doen om een goede te maken. Hoewel iedereen die jullie uitnodigen voor de bruiloft jullie al lang en breed als koppel kennen moet de uitnodiging voor jullie bruiloft een uitstekende impressie achterlaten van hoe jullie bruiloft er uit zal gaan zien. Willen jullie origineel zijn? Laat je inspireren door de elementen uit deze galerij!

Adverteren

Waar jullie op moeten letten bij het uitkiezen van een trouwuitnodiging? Stap één is om te zorgen dat alles erop staat wat erop moet staan. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit wat je niet moet vergeten. Daarnaast moet deze bij jullie als koppel en het eventuele thema van de bruiloft passen.

Streetart: voor de creatievelingen onder ons is een streetart stijl van de bruiloft perfect. Je kiest hier voor een edgy look en laat hiermee zien dat jullie een ietwat informele bruiloft hebben.

Puzzel: zijn jullie altijd al gek geweest op raadseltjes? Verstuur de uitnodiging van de bruiloft dan in de vorm van een puzzel. Laat de gasten de puzzel in elkaar zetten om zo alle informatie voor de bruiloft te vinden.

Fotoshoot: pak het groots aan met een fotoshoot. Dit is niet alleen fun voor jullie, maar ook nog eens super origineel! Maak de mooiste foto’s en plaats deze foto’s op de uitnodiging.

Slinger: kies de kleuren van de bruiloft uit en verwerk deze samen met de details van jullie bruiloft in een slinger. De gasten krijgen zo ook gelijk een leuk decoratiestuk voor hun huis erbij!

Flessenpost: wie wilt nou geen flessenpost krijgen? Deze manier van uitnodigen is super origineel en past uitstekend bij een bruiloft op het strand.

Ballon: als jullie de gasten uitnodigen door middel van een ballon weten zij meteen dat hen een feest te wachten staat. Doe de ballon in een envelop en laat de gasten de ballon zelf opblazen. Hier vinden ze dan de details van jullie bruiloft op.

Krant: newsflash! Jullie gaan trouwen en dit is het mooiste nieuws wat je aan mensen kunt overbrengen. Vertel jullie liefdesverhaal in een krant en nodig de gast hierbij uit voor jullie bruiloft.

Filmticket: do it the old fashioned way en kondig jullie bruiloft aan door middel van een filmticket. 

Paspoort: vooral voor destination weddings is een uitnodiging in de vorm van een paspoort een super leuk en origineel idee!

Waaier: bij zomerbruiloften kunnen de temperaturen aardig hoog oplopen. Kies daarom voor een bruikbare uitnodiging met een waaier. 

Handlettering: De handletter trouwkaarten van Koning Kaart zijn erg uniek. Deze worden op maat gemaakt en geschreven door een medewerker. Dus er is geen andere van!

Gouden letters en waterverf: Koning Kaart heeft sinds kort nieuwe trouwkaarten met gouden letters en waterverf. Dit staat erg chic! Alle kaarten kunnen gemaakt worden met eigen tekst en een foto.

Door middel van bovenstaande ideeën maken jullie geheid een originele indruk voor de bruiloft! Lees hier 8 tips die je absoluut niet mag missen bij het maken van de trouwkaarten en lees over het toevoegen van een RSPV! En neem een kijkje bij Koning Kaart voor jullie trouwkaarten! Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Facebook, Instagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Koningkaart Uitnodigingen en Stationery

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De meest originele ideeën voor jullie trouwkaarten