De mooiste bruidsjurken met een empire taille van 2017!

Ontdek de meest mooie bruidsjurken van 2017 met een empire taille en steel de show op jouw bruiloft!

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Hoge taille
  • Bruid
  • 2017

Elke bruid heeft wel haar voorkeur wat betreft welk soort stijl bruidjurk ze wil dragen op de grote dag. De ene wilt graag een mermaid jurk, de ander een princess cut, en anderen zijn weer helemaal gek op de empire taille jurk! Voor die laatste groep hebben wij een superleuke gallery waarin je de mooiste bruidsjurken van 2017 met een empire taille kunt bewonderen! .

Adverteren

Een empire taille jurk is perfect voor vrouwen met een smal bovenlichaam maar toch brede heupen. Dit komt namelijk omdat de empire jurk nadruk legt op je smalle taille en borsten. Ook is deze bruidsjurk ideaal voor de wat kleinere bruid. Dit model verlengd namelijk het figuur en laat je langer lijken dan je eigenlijk bent.

Kortom, deze super flatterende stijl is onwijs leuk en zijn in alle soorten en maten te vinden. Zowel off-shoulder als illusie neklijnen, in deze gallery zul je ze allemaal tegenkomen. Bekijk ze allemaal!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Facebook en Instagram en volg de nieuwste trends en collecties uit de bruidsmodewereld.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De mooiste bruidsjurken met een empire taille van 2017!