De nieuwe collectie trouwjurken van Maggie Sottero voor 2020!

Neem snel een kijkje bij de nieuwste ontwerpen van Maggie Sottero, de trouwjurken collectie voor 2020.

  • Designers en boetieks
  • Sponsored
  • Bruid
  • 2020
  • Maggie Sottero

Er zijn maar een paar ontwerpers die gelijk in ons opkomen wanneer we denken aan designers van trouwjurken. Van deze designers verwachten wij het beste van het beste: first class treatment, zowel tijdens de passessie als op jouw grote dag. Er zijn maar een paar die nee zouden zeggen tegen een trouwjurk van deze helden en wij snappen waarom. We smelten namelijk weg bij het zien van de prachtige ontwerpen! Als je denkt aan een elegante trouwjurk, dan is er één designer die de kroon spant en dat is Maggie SotteroZwijmel je mee bij het bekijken van de nieuwe collectie?

Maggie Sottero Designs is al zo een twintig jaar leider op het gebied van trouwjurken. Er is geen ontwerper die kan tippen aan de professionaliteit en oog voor detail die zij in huis hebben en de volgende jurken bewijzen dit opnieuw. De ontwerpen in deze collectie staan wat ons betreft dichtbij perfectie. We zien de mooiste stoffen, zoals kant en zijde die de bruiden laten stralen als nooit tevoren. De manier waarop ze de klassieke traditie met romantiek combineren is buitengewoon fantastisch en wij kunnen geen genoeg krijgen van deze ontwerpen!

Toen deze stijlen net ontwikkeld werden (jaren terug), gebruikte men een paar woorden die later om werden gezet in de uiteindelijke jurken. Zoals je wel kunt raden hadden deze worden alles te maken met liefde, passie en de romantiek van het leven. Hoewel het gek klinkt om deze woorden om te zetten tot daadwerkelijke ontwerpen is het geen geheim dat het hen gelukt is om dit te doen. Van mannequins naar bruiden en uiteindelijk naar jou!

In deze galerij zien we dat Maggie Sottero niet alleen ontwerpen voor de bruid van vandaag, maar ook voor die van morgen en nog tientallen jaren meer heeft gemaakt, want in de wereld van trouwjurken bestaat er niet zoiets als een oud ontwerp. Elk jaar zien we dezelfde soort stijlen voorbij komen, met de trends van vandaag erin verwerkt. Ze hebben gebruik gemaakt van rechte halslijnen en ook de A-lijn jurk zien we terug. Er is voor iedere bruid wat wils met kanten lijfjes, diepe decolleté en wijd uitlopende modellen. Welke is jouw favoriet?

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!