De nieuwe sensationele herst/wintercollectie van Sottero & Midgley 2018

De nieuwe winter/herfstcollectie van Sottero & Midgley 2018 is nu uit! Het is een fantastische reeks jurken van een van onze favoriete ontwerpers bij Zankyou! Bekijk nu de galerij!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Winter
  • 2018
  • Maggie Sottero

Met de fantastische nieuwe herst/wintercollectie ‘Ariya’ van Sottero & Midgley’s kunnen we zonder aarzeling zeggen dat couture nog nooit zo chic is geweest! De prachtige decoraties en het borduurwerk geeft het merk Maggie Sottero een nieuwe dimensie van luxe aan de bruidsindustrie. Ze hebben een selectie jurken gecreëert die niet alleen mooi, maar ook sensueel en sexy zijn. De collectie was anders dan verwacht. De Ariya-collectie doet een beroep op de onconventionele bruiden: zij met avontuur in hun hart en romantiek in hun ziel. Blader nu door onze galerij!

De Ariya-jurk is een uitstekend voorbeeld hoe je een chique avondjurk goed kunt dragen. De gelaagde tule rok is hemels, het creëert een gevoel van goddelijkheid en verfijning. Dit zorgt ervoor dat Sottero & Midgley in een eigen klasse valt. De jurken hebben een sierlijke illusie, elke bruid voelt zich fantastisch in deze jurk. Deze jurk geeft het beeld weer voor de rest van de jurken, elke jurk heeft een unieke constructie die ervoor is ontworpen om een vrouw aantrekkelijk, zelfverzekerd te voelen en boven alles, als een bruid.

Kantmotieven worden intensief gebruikt in de Ariya-collectie, naast vergelijkbare extravagante aspecten zoals kristallen knopen, pure lambrisering (gedemonstreerd in de zeer verleidelijke Bradford Rose-jurk), en zelfs organza-strikken voor een extra vrouwelijk tintje. Een van onze favoriete aspecten van Sottero & Midgley dit seizoen zijn de mouwen – van lange flair mouwen tot kanten mouwen en kapmouwtjes, er is een optie voor elke bruid, ongeacht hoe het weer is. We kunnen met zekerheid zeggen dat deze collectie een absolute hit zal worden – en de perfecte plek om een unieke, sensationele jurk te vinden!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De nieuwe sensationele herst/wintercollectie van Sottero & Midgley 2018